Tasan Kanalizasyon Denize Akti, Halk Plaji Kapandi

Zonguldak’in en çok tercih edilen plajlarindan Kapuz Plaji girisinde bulunan atik su hatti üzerinde meydana gelen tikaniklik nedeniyle tasan kanalizasyon plaja akti. Denizden alinan numune sonrasi Kapuz Plaji tedbir amaçli 2 gün kapatildi.

Tasan Kanalizasyon Denize Akti, Halk Plaji Kapandi


Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plaji girisinde bulunan atik su hatti üzerinde meydana gelen tikaniklik nedeniyle tasan kanalizasyon Kapuz Plaji’na akti. Belediye ekipleri plaji temizlik için çalismalari yapti. Il Saglik Müdürlügü tarafindan alinan numune incelenerek çikacak sonuca göre karar verilecek. Zonguldak Belediyesi tedbir olarak Kapuz Plaji’ni Persembe ve Cuma günü olmak üzere 2 gün kapatti.

Kapuz Plaj Tesisleri’nin tedbir amaçli olarak Persembe ve Cuma günleri kapali olacagini ifade eden Kapuz Plaji Sosyal Tesis Müdürü Korkmaz Kartal, “Bugün ögleden sonra dereden gelen akinti sonrasi hemen bölgede suyun ne olduguna dair bir çevirme yaptik. Suyun kanalizasyon mu ya da baska bir sey mi oldugunu anlamak için. Daha durumu ilgili olan amirlerimize haber verdik. Ekipler hemen gelerek arizayi giderdi ama halk sagligini önemsedigimizden dolayi önlem alma durumundaydik. Ilgili makamdan aldigimiz bilgilerle Persembe ve Cuma günü kapatmayi uygun gördük. Kapali oldugu süreçte tesise ve deniz giris yasak olacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA