Sokak Hayvanlari Için Yemleme Çalismasi Yapildi

Erzincan’da belediye ekipleri, sokak hayvanlarina yönelik yaptigi yemleme çalismalarina yaz sicaklarinda da devam ediyor.

Sokak Hayvanlari Için Yemleme Çalismasi Yapildi
Erzincan Belediyesi sehir genelinde bulunan kedi ve köpek besleme noktalarina sokak hayvanlarinin yiyecek ve su ihtiyaçlarini karsiliyor. Hava sicakliklarinin yükselmesiyle sehir genelinde asiri sicaklardan dolayi zor durumda kalan sokak hayvanlari için çalisma yapan Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri sokak hayvanlarini yemleme çalismasi yapti.

Ekipler, sehrin birçok yerinde su ve yiyecek sikintisi çeken sokak hayvanlari için parklara, yesil alanlara ve muhtelif yerlere su ve yiyecek birakarak hayvanlarin susuzluktan ve açliktan ölmelerini engellemeyi amaçliyor. Yemleme çalismalarina yil boyunca tüm mevsim kosullarinda devam eden ekipler, sokak hayvanlari için belediye tarafindan yapilan besleme noktalarina asiri sicaklarda da su ve yem birakma çalismalarina devam ediyor.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Veteriner Isleri Müdürü Tacettin Paçaci; "Yil boyunca her mevsim sürdürdügümüz sokak hayvanlarini besleme çalismalarina yazin asiri sicaklarda da devam ediyoruz. Ekiplerimiz sokak hayvanlari için yapilan besleme noktalarina su ve yiyecek birakiyor. Sokak hayvanlarinin asiri sicaklarda susuz ve aç kalmamalari için çalismalarimiza araliksiz devam edecegiz." dedi.

Kaynak: İHA