Huzura Kavusan Hakkarililer Açik Hava Sinemasinda Bulustu

Huzura kavusan Hakkarililer, belediyenin kurdugu açik hava sinemasinda film izleyerek gece geç saatlere kadar gönüllerince eglendi.

Huzura Kavusan Hakkarililer Açik Hava Sinemasinda Bulustu
Hakkari Belediyesi tarafindan “Hakkari’de Hayat Var” sloganiyla Kent Park’ta düzenlenen kültür etkinliklerine vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Sosyal medya hesabinda etkinliklerin tarih ve saatine paylasan belediye, ayrica üstü açik bir araçla açik havada sahnelenecek olan film ve etkinliklere tüm Hakkari halkini davet etti. Halkin büyük begenisini toplayan etkinlik, aksam da devam etti.

Vatandaslar çocuklari ile birlikte Kent Park’a gelerek bir taraftan dev ekranda “6 süper kahraman” adli filmi izlerken bir taraftan da geç saatlere kadar sohbet etmenin mutlulugunu yasadi. Bazi kadinlar ise aile bütçelerine katkida bulunmak amaciyla gözleme, pasta ve çay standi kurdu. Belediye ekibi, film arasi çocuklara ücretsiz misir ikraminda bulundu.

Belediyenin düzenledigi etkinliklerin kent merkezine ayri bir renk kattigini ifade eden vatandaslar, bu tür etkinliklerin devamini istedi.

Stant açan kadinlar ise “Keske Hakkari geceleri hep böyle renkli olsa, biz de aile bütçemize katkida bulunabilsek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA