Gürsu Yenidogan'da Dogalgaz Altyapisi Tamamlanacak

Bursa Gürsu ilçesine bagli Yenidogan Mahallesi’nde dogalgaz bulunmayan haneler, agustos ayinda baslatilacak çalismalarla dogalgaza kavusacak.

Gürsu Yenidogan'da Dogalgaz Altyapisi Tamamlanacak
Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik’i makaminda ziyaret eden Bursagaz Operasyonlari Baskan YardimcisiDinçer Akbaba ile Proje ve Iç Tesisat Direktörü Özhun Özbirlik, Yenidogan Mahallesi’nin dogalgaz ihtiyacinin giderilmesi için baslatilacak çalismalarin planlamasi hakkinda istisarede bulundu.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “2019 seçim döneminde, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan önderliginde çiktigimiz bu yolda verdigimiz sözleri, Gürsu’muzun gelisimini saglama yolunda belirledigimiz hedefleri tek tek hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Yenidogan Mahalle’mizde yasayan hemsehrilerimize verdigimiz dogalgaz sözümüzü de, göreve geldigimiz günden beri etap etap yapilan çalismalar ve insallah Agustos ayi içerisinde baslatilacak yeni çalismalarla tamamliyoruz. Yenidogan Mahallemizde dogalgazhizmeti alamayan hanelerin bu ihtiyacini gidermeye yönelik 2021 yilinda baslatilan çalismalarin devam eden etabini da insallah Agustos ayi itibariyle baslatacagiz. Bursagaz Operasyonlari Baskan Yardimcisi Dinçer AkbabaveProje ve Iç Tesisat Direktörü Özhun Özbirlik ile sürece iliskin degerlendirmeleri yaptik. Söz verdigimiz gibi, Bursagaz is birligi ile Yenidogan Mahallemizde ana arterlerde devam eden dogalgaz altyapi çalismalarimizi, agustos ayi itibariylaara sokaklarda da baslatacagiz. 2021 yilinda baslattigimiz çalismalar; ana arterler, kadastro yollari ve daha sonra da ara sokaklar, parsel içi yollar olmak üzere yapilan planlamayla devam etti. Ana arterler ve kadastro yollari çalismalari yapilirken bir yandan da geri kalan parsel içi yollar ve kadastro yollar için yasal ve bürokratik süreçler devam etti. Nihayet sürecimiz tamamlandi. Kalan sokaklara da, Agustos ayi itibariyla baslatilacak dogalgaz altyapi çalismalarimizin bir yil içinde tamamlanmasini planliyoruz. Gürsu’muza bu hizmeti kazandirmamizda, vatandasin magdur olmamasi için yeni yasal düzenlemelerle yolumuzu açan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, vatandasin dogalgaz talebini ileterek sürece katki saglayan milletvekillerimiz, destek olan tüm siyasetçi ve kurum temsilcilerimize, Bursagaz yetkililerine,Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiza ve emegi olan herkese tesekkür ediyorum. Yenidogan Mahallemize hayirli olsun” dedi.

Gürsu Yenidogan Mahallesi’nde Agustos ayi içinde baslatilacak çalismalarla, dogalgaz altyapisinin tamamlanmasi yönünde önemli bir asama daha kat edilmis olacak.
Kaynak: İHA