Gördes Orman Isletme'de Yeni Müdür Göreve Basladi

Manisa’nin Gördes ilçesinde Orman Isletme Müdürlügüne atanan Osman Araz görevine basladi.

Gördes Orman Isletme'de Yeni Müdür Göreve Basladi
Manisa’nin Gördes ilçesinde Orman Isletme Müdürlügüne Osman Araz atandi. Izmir Orman Isletme Müdür Yardimcisi olarak görev yapan Araz, yeni atamanin ardindan Gördes’teki görevine basladi.

Araz, "Ülkemizde yaz sezonunda olusan yanginlara yönelik Orman Genel Müdürlügü olarak ince ve kirmizi çizgimiz en hassas noktamiz olan ormanlari korumak adina tüm önlemleri mayis ayi basindan itibaren almis durumdayiz. Gerekli olan son sistem hava ve kara tasit araçlarimiz 7-24 tetikte tedbirlerimiz devam ediyor. Içisleri Bakanligimizin genelgesi ile beraber ormanlara giris çikis ve ates yakilmamasi yönünde ilçe halkimiza belli takim uyarilarda bulunuyoruz. Denetlemelerde tüm kolluk kuvvetleri arkadaslarimiz daima yaz sezonu boyunca görevlerinin basinda olacaklar" dedi.

Evli ve 1 çocuk babasi Osman Araz, 1979 yilinda Manisa Salihli’de dogdu. Istanbul Üniversitesi Orman Fakültesi mezunu olan Araz, 2006 yilinda Bartin Orman isletmesinde meslege orman sefi olarak basladi.

Daha sonraki yillarda Manisa Salihli Orman Isletmesinde isletme sefi, Izmir Orman Isletmesinde müdür yardimciligi görevlerinde bulundu. En son ayni isletmede müdür yardimciligi görevini yürütürken, Necmi Topal’dan bosalan Gördes Orman Isletme Müdürlügüne atandi.
Kaynak: İHA