Erzincan'da Hastanede 'Sehit Yakinlari Ve Gaziler Destek Birimi' Hizmete Açildi

Erzincan Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde sehit yakinlarina ve gazilere poliklinik ve servis islemlerinde yardimci olmak için “Sehit Yakinlari ve Gaziler Destek Birimi” kuruldu.

Erzincan'da Hastanede 'Sehit Yakinlari Ve Gaziler Destek Birimi' Hizmete Açildi
Sehitlerin yakinlari (Anne, baba, es ve çocuklar) ile gazilere yönelik Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde poliklinik ve servis islemlerinde yardimci olmak ve öncelik saglamak için “Sehit Yakinlari ve Gaziler Destek Birimi” hizmete girdi.

Bu çerçevede Erzincan Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyildiz, Muharip Gaziler Dernegi Erzincan Sube Baskani Sabri Tas ile birlikte yeni kurulan Sehit Yakinlari ve Gaziler Destek Birimi’ni ziyaret etti. Kurulan yeni birim ile birlikte sehit aileleri ile gaziler, hastanede poliklinik ve servis islemlerini daha kolaylikla halledebilecek.

Gerçeklestirilen ziyarette konusma yapan Bashekim Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyildiz, “Türkiye Cumhuriyeti adina gurur kaynagimiz sehit yakinlarimiza ve kahraman gazilerimize poliklinik hizmetlerinde öncelik saglanacaktir” diye konustu.

Öte yandan, yeni uygulamaya konan birim için sehit aileleri ve yakinlari ile gaziler hastane yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA