Baskan Zorluoglu Akçaabat'taki Çalismalari Yerinde Inceledi

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, “Bu Sene Yol Senesi” slogani dogrultusunda yürütülen çalismalarla yakindan ilgileniyor.

Baskan Zorluoglu Akçaabat'taki Çalismalari Yerinde Inceledi
Bu kapsamda Akçaabat ilçesini ziyaret eden Baskan Zorluoglu, Yaylacik, Yenimahalle, Saritas ve Kaleönü mahallelerinde yapimi tamamlanan asfatlama çalismalarini yerinde gördü. Baskan Zorluoglu’na incelemeleri sirasinda Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, TISKI Genel Müdürü Ali Tekatas, Büyüksehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Baskan Vekili Erhan Nadir, AK Parti Akçaabat Ilçe Baskani Hüseyin Altintepe, Yaylacik Mahallesi Muhtari Hakan Karan, Yenimahalle Muhtari Ali Uzun, Saritas Mahallesi Muhtari Salih Alsan ve Kaleönü Mahallesi Muhtari Pasa Seyis ile ilgili daire baskanlari eslik etti.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Akçaabat ilçesine bagli Yaylacik, Yenimahalle, Saritas ve Kaleönü mahallelerine yaklasik 5 bin ton asfalt serimi gerçeklestirildi.

Baskan Zorluoglu’nun inceleme programina katilan muhtarlar, mahallelerindeki asfalt çalismalarinin kisa sürede tamamlandigini belirterek, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Murat Zorluoglu, göreve geldigi ilk günlerde ‘tüm ilçelerimize adalet ve hakkaniyet çerçevesinde esit hizmet götürecegiz’ demisti. Aradan geçen süreçte bu sözünü yerine getirdigini hep birlikte görüyoruz. Kapisi bizlere her zaman açik. Sikâyetlerimizi kendisine ve ekibine rahatlikla ulastirabiliyoruz. Baskanimiz da ilçemizi sik sik ziyaret ederek eksikleri yerinde görüyor. Mahallelerimize yapilan hizmetler nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskanimiza ve ekibine tesekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandilar.

Baskan Zorluoglu’na Akçaabat programi sirasinda ilçe sakinleri de yogun ilgi gösterdi. Baskan Zorluoglu ile kisa süreli sohbetler gerçeklestiren esnaf ve vatandaslar, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz belirli araliklarla ilçemizi ziyaret ediyor. Bu ziyaretler sirasinda hem sohbet etme imkâni buluyoruz hem de kendisine talep ve sikâyetlerimizi iletebiliyoruz. Bizlere gösterdigi yakin ilgi nedeniyle Baskanimiza yürekten tesekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA