Atasehir'de Silah Kaçakçiligi Operasyonu Açiklamasi 2 Süpheli Gözaltinda

Atasehir’de yasadisi sekilde silah ticareti yapildigi tespit edilen bir markete operasyon düzenlendi. Operasyonda is yeri sahibinin de aralarinda bulundugu 2 süpheli gözaltina alindi.

Atasehir'de Silah Kaçakçiligi Operasyonu Açiklamasi 2 Süpheli Gözaltinda


Istanbul Emniyet Müdürlügü görevlileri, Atasehir Içerenköy Mahallesindeki bir market içerisinden yasadisi bir sekilde silah satildigi yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Konuyla ilgili inceleme baslatan polis ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Adreste yapilan aramalarda, marketin tezgah kisminin altinda 3 adet ruhsatsiz tabanca, 3 adet sarjör, 14 adet fisek ele geçirildi.

Isyeri sahibi V.Ö. isimli sahis gözaltina altina alindi. Süpheli sahsin ikametinde yapilan aramalarda ise, 1 adet kurusiki tabanca, 25 adet kurusiki tabanca fisegi, 1 adet av tüfegi, 29 adet av tüfegi kartusu ele geçirildi. Yapilan arastirmalarda V.Ö. isimli sahsin silah fiyat ve tedarik konusunda çok sayida yazisma yaptigi bir GSM hatti tespit edildi. Hat üzerinden yapilan incelemede kimligi tespit edilen U.K. isimli süpheli sahis da Atasehir ilçesi Içerenköy Mahallesinde yakalanarak muhafaza altina alindi. Konu ile ilgili yakalanan süpheli sahislar emniyetteki islemlerinin ardindan “Silah Kaçakçiligi ve Ticareti” suçundan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA