Atasehir'de Açik Hava Konseri Coskusu

Atasehir Belediyesi’nin ev sahipliginde, Istanbul Büyüksehir Belediyesi organizasyonuyla gerçeklesen "Açik Hava Yaz Konserleri" serisi Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi’nin muhtesem konseriyle basladi. Amfili Park’ta gerçeklesen programda, 7’den 70’e her yurttas, müzigin coskusunu ve sevincini doyasiya yasadi.

Atasehir'de Açik Hava Konseri Coskusu


IBB Orkestralar Müdürlügü Istanbul’un birçok ilçesinde ücretsiz konserler düzenleyerek yurttaslari sanatla bulusturmaya devam ediyor. Konserlere ev sahipligi yapan ilçelerden biri de Atasehir oldu. 26 Temmuz Aksami, Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta müzikseverler ile bulusan IBB Kent Orkestrasi Atasehirlilere unutulmaz bir gece yasatti.

Orkestra Sefi Üstüner Büyükgönenç yönetiminde gerçeklestirilen konserde, Kent Orkestrasi genis repertuvarlariyla dinleyicilerden tam not aldi. Pop caz, yerli-yabanci pop, müzikaller, film müzikleri ve dünya müziklerinden olusan genis yelpazeli repertuvari ve seçkin sanatçi kadrosu ile izleyici karsisina çikan Kent Orkestrasi, konsere katilan 7’den 70’e Atasehirlilere müzik ziyafeti sundu.

Dört solisti ve 2009 yilinda bünyesine kattigi yayli sazlar ile ‘’Senfonik Pop Orkestrasi’’ niteligi kazanan Kent Orkestrasi’nin konserine, yogun katilim saglayan Atasehirli vatandaslar, hep birlikte sarkilara eslik ederek keyifli bir aksam yasadi.
Kaynak: İHA