Antalya OSB Sanayicisi Okuluna Sahip Çikiyor

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sanayicileri, Antalya OSB Teknik Koleji’ndeki ögrencilerin daha iyi sartlarda egitim almasi için bir kampanya baslatti.

Antalya OSB Sanayicisi Okuluna Sahip Çikiyor
Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayicilerin kurdugu Antalya Organize Sanayi Is Insanlari Dernegi (OSIAD) Yönetimi, Antalya OSB Teknik Koleji’nde egitim gören ögrenciler için, anlamli bir kampanya baslatti. OSIAD Baskani Erdal Kiliç önderliginde baslatilan kampanya çerçevesinde, Antalya OSB Teknik Koleji’nde egitim gören 600’e yakin ögrencinin egitim giderlerine destek olmak için, okulun sevk ve idaresini üstlenen Antalya OSB Egitim ve Kültür Vakfi’na nakdi bagista bulunuldu. OSIAD Baskani Erdal Kiliç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Arin, Fatin Tapçi, Özgür Tokgöz, Funda Çelik, Mehmet Atilgan ve Burçin Ekici adina olusturulan bagis çeki, Antalya OSB Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Ali Bahar’a takdim edildi.

Bölge sanayicisine çagri

Antalya OSB Baskani Ali Bahar’in kararli bir mücadele sonucunda Antalya OSB Teknik Koleji’ni bölgeye kazandirdigini, bu sayede kalifiye is gücü ihtiyacina kalici bir çözüm getirildigini aktaran Baskan Kiliç, “Sayin Ali Bahar ve ekibine bu önemli eseri bizlere kazandirdiklari için ne kadar tesekkür etsek azdir. Antalya OSB Teknik Koleji sayesinde gençlerimiz gelecege umutla bakmaya baslamis, sanayicilerimizin en önemli sorunlarindan biri olan kalifiye is gücü ihtiyacina, kalici bir çözüm sunulmustur. OSIAD Yönetimi olarak bu eserin hem sürdürülebilirligine hem de daha iyi imkânlara sahip olmasi için gereken destegi saglamak adina, bir kampanya baslattik. Üyelerimizden ve sanayicilerimizden, Antalya OSB Teknik Koleji’nde egitim gören ögrencilerimizin daha iyi imkânlara sahip olmasi için, Antalya OSB Egitim ve Kültür Vakfi’na gereken destegi saglamalarini rica ediyoruz. Dernek Yönetim Kurulu olarak, kampanyanin startini vermek için ilk bagisi bizler yaptik ve bagis çekimizi Sayin Ali Bahar’a takdim ettik. Üyelerimizin ve sanayicilerimizin de ayni özveriyi gösterip Antalya OSB Teknik Koleji’ne sahip çikacaklarindan süphemiz yoktur” dedi.



Baskan Bahar’dan tesekkür

OSIAD’in hassasiyetini ve ortaya koyduklari iradenin kendisini oldukça duygulandirdigini aktaran Antalya OSB Baskani Ali Bahar, “Antalya OSB’nin gelisimindeki en önemli unsur Bölge sanayicisinin bizlere duydugu güven ve kayitsiz sartsiz sundugu destektir. Sanayicilerimiz her kosulda arkamizda sarsilmaz bir kale gibi durmaktadir. Basta Antalya OSB Teknik Koleji olmak üzere, Bölgemize ve sehrimize kazandirdigimiz her bir eserin ve elde etigimiz basarilarin sahibi de itici gücü de onlardir. OSIAD Baskani Erdal Kiliç ve ekibi, Bölgemizin gelisip güçlenmesi için büyük bir özveri ile çalismaktadir ve ellerini tasin altina koymaktan hiçbir zaman geri durmamistir. Gençlerimizin daha iyi imkanlara sahip olmasi için baslattiklari bu kampanya ve yaptiklari bagis, OSIAD’in Antalya OSB için ne büyük bir sans oldugunun bir baska kanitidir. Degerli baskana ve yönetim kurulu üyesi sanayicilerimize, hassasiyetleri için tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA