AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Gaziantep'i Kusatti

Meclis tatilinin hemen akabinde ara vermeden Gaziantep’in dokuz ilçesinde saha çalismalarina baslayan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri kentte çalinmadik kapi, girilmedik gönül birakmadi.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Gaziantep'i Kusatti
Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdogan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Sahin, Mehmet Sait Kirazoglu ve Müslüm Yüksel, Gaziantep’te çalinmadik kapi, girilmedik gönül birakmadi.

Saha çalismalari çerçevesinde her gün farkli ilçeleri ziyarette bulunan ve ugradiklari her lokasyonda cosku ile karsilanan Milletvekilleri, sandik kurul üyeleri, mahalle muhtarlari ve temsilcileri basta olmak üzere esnaflari is yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

Güler yüz, samimiyet ve teveccühle karsilanan Vekiller, vatandaslarla sohbetler ederek gelen talepleri degerlendirdi, çözüm yollari için kollari sivadi. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ilçelerde faaliyet gösteren çalismalar ve planlanan projeler hakkinda degerlendirmelerde bulunup, açilisi gerçeklesen kurum ve kuruluslari yerinde inceledi.

Ziyaretleri esnasinda AK Parti Gaziantep Milletvekillerine, AK Parti Gaziantep Il Baskani Mehmet Eyup Özkeçeci, Ilçe Baskanlari ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri de eslik etti.
Kaynak: İHA