Milletvekili Koçer Ve Beraberindeki Heyetin GSO Ziyaretinde Ekonomi Gündemi Degerlendirildi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve beraberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odasi’ni (GSO) ziyaret etti.

Milletvekili Koçer Ve Beraberindeki Heyetin GSO Ziyaretinde Ekonomi Gündemi Degerlendirildi
Ziyaret çerçevesinde gerçeklestirilen degerlendirme toplantisinda kent ve ülke ekonomisindeki güncel gelismeler, küresel sorunlar, Gaziantep sanayisi ve ihracati hakkinda istisarelerde bulunularak is dünyasinin finansmana erisim sorunu, sanayicilerin talep ve beklentileri ile ilgili paylasimda bulunuldu.

Gaziantep’e hizmet anlayisi ile kentte faaliyet yürüten sanayicilerin ve is dünyasinin yaninda olmaya devam ettiklerini söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep’in üretim ve ihracat gücünü daha da artirmak için gösterdikleri çaba ve gayreti kararlilikla sürdüreceklerini ifade etti.

ISO 500 ve TIM 1000 gibi arastirmalara da yansidigi gibi Gaziantep’in ekonomide elde ettigi basarilarla gurur duyduklarini kaydeden Koçer, “Gazi sehrimizin önünü açacak ve rekabet gücünü artiracak her türlü çalismanin içerisindeyiz. Bunun yaninda sanayicilerimizin yasadigi sorunlari ve çözüm önerilerini de ilgili bakanliklarimiza iletiyor, gerekli desteklerin olusturulmasi noktasinda girisimlerde bulunuyoruz. Hedefimiz firmalarimizin rekabetçiliklerini gelistirmek ve sehrimizi çok daha üst noktalara tasimak. Gaziantep Sanayi Odamiz ile birlikte sehrimiz ve ülkemiz için bundan sonra da en iyisini yapmaya devam edecegiz. Nazik misafirperverlikleri için Gaziantep Sanayi Odasi Meclis Baskanimiz Sayin Adil Sani Konukoglu’na, Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Adnan Ünverdi’ye, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm GSO ailesine tesekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep’in her kosulda her zaman ileriye giden, çalisan, basarisinin üstüne basari katan bir sehir oldugunu söyleyen GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, GSO olarak sehrin önünü açmak ve sanayicinin rekabet gücünü artirmak amaciyla ellerinden gelen çabayi ortaya koyduklarini ve birçok proje yürüttüklerini ifade etti.

Dünyanin geleceginin üretim temelinde sekillenecegini belirten Konukoglu, “Ne kadar ileri teknoloji üretimler gerçeklestirebilirsek, ülkemizin ve sehrimizin önünü o kadar açmis oluruz. Gaziantep’in ve Türkiye’nin gelismesi için sanayiciler olarak her seye ragmen var gücümüzle çalismaya devam ettik ve edecegiz. Belirledigimiz hedeflere ulasmak için daha çok çalisacagiz. Is dünyamiza destekleri için Gaziantep Milletvekilimiz Sayin Nejat Koçer’e, Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve beraberindeki heyete ziyaretleri için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Küresel çapta yasanan sorunlarin dünya ekonomisine negatif etkilerine ragmen Gaziantep’in üretim ve ihracat performansindaki artisini devam ettirmek için mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyleyen GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi de ihracattaki potansiyelin sürdürülebilirligi, firmalarin üretime ayni hizla devam edebilmeleri için ihracata yönelik faaliyetlerin üretim ve pazarlama asamalarinin daha fazla desteklenmesi gerektigini dile getirdi.

Sanayicilerin temel beklentilerinin sürdürülebilirlik oldugunu kaydeden Ünverdi, “Hammadde fiyatlarindaki artislar, navlun konusu, finansmana ulasim, kredi faiz oranlarinin yüksek olmasi ve artan enerji fiyatlari basta olmak üzere sanayiciler olarak yasamis oldugumuz güçlüklerin çözümü noktasinda kamu tarafindan daha etkin adimlar atilmasini ve üreten kesimin desteklenmesini bekliyoruz. Hep birlikte ülkemiz, sehrimiz ve insanimiz için çalisarak tüm zorluklarin üstesinden gelebilecegimize inaniyorum. Biz de GSO olarak isletmelerimize vizyon katacak, üretim süreçlerini gelistirecek ve ihracati artiracak projeler gelistirmeye devam ediyoruz. Sehrimiz adina önemli çalismalar yürüten ve her zaman is dünyamizin yaninda olan Milletvekilimiz Sayin Nejat Koçer’e, Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve tüm ziyaretçilerimize çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Gaziantep’in, Gazianteplilerin her seyin en iyisine ve en güzeline layik oldugunu dile getiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ise omuz omuza mücadele ettikçe, el birligi ve is birligi yaptikça Gaziantep’in daha güzel yarinlara ulasacagina inandigini ifade etti.

Amaçlarinin daha yasanabilir bir Sehitkamil, daha yasanabilir bir Gaziantep, daha yasanabilir bir Türkiye ve daha yasanabilir bir dünya oldugunu söyleyen Fadiloglu, “Halkimizin ihtiyaç ve taleplerine dogrultusunda, Sehitkamil’imiz için yatirim yapmaya ve hizmet üretmeye araliksiz devam ediyoruz. Gaziantep Sanayi Odamiza nazik ev sahiplikleri için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA