Saman Balyasi Yüklü Kamyondan Tele Takilip Düstü

Konya’nin Seydisehir ilçesinde saman balyasi yüklü kamyonda balyalarin üzerinde yolculuk yapan kisi tele takilip düsmesi sonucu agir yaralandi.

Saman Balyasi Yüklü Kamyondan Tele Takilip Düstü


Kaza, ögle saatlerinde Seydisehir-Bozkir Karayolu’nun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.S. yönetimindeki 42 DH 542 plakali saman balyasi yüklü kamyon seyir halindeyken kamyonun kasa kisminda saman balyalarinin üzerinde oturan yabanci uyruklu M.E.H. (20) bir anda yol üzerinde bulunan telefon hattina takilarak yere savruldu. Iddiaya göre, olayi fark eden araç sürücüsü biraz ilerde dururken, araçta bulunan M.E.H.’nin yakinlari yaralinin yanina giderken araç sürücüsü ise yoluna devam etti. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada agir yaralanan M.E.H. ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Seydisehir Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken daha sonra buradan Konya’ya sevk edildi. Öte yandan plakasi tespit edilen kamyon sürücüsünün polis ekiplerinin kendisine ulasmasinin ardindan geri dönerek olay yerine geldigi ögrenildi.

Diger bir kaza ise ilçeye bagli Yenicami Mahallesi Cemal Pabuççu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.B. idaresindeki 42 K 1040 plakali ticari araç, H.U. yönetimindeki 42 K 6860 plakali otomobille çarpisti. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile ayni araçta yolcu olarak bulunan E.N.U. (12), U.U. (13) ve M.E.H. (14) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar ilk müdahalelerinin ardindan ambulanslarla Seydisehir Devlet Hastanesine kaldirildi.

Her iki kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA