Dipsizgöl Göleti Kamp Severlerin Ugrak Noktasi Oluyor

DÜZCE – Düzce’nin Kaynasli ilçesinde yer alan Dipsizgöl Göleti kamp severlerin ugrak noktasi olmaya basladi. Muhtesem dogasi ve gölü ile birlikte mavi ve yesilin bir araya geldigi bölge kamp severlerin ugrak noktasi oluyor.

Dipsizgöl Göleti Kamp Severlerin Ugrak Noktasi Oluyor
Düzce’nin turistik yerlerinden birisi olan ve dikkat çeken özellikleri ile her geçen gün taninirligi artan Kaynasli ilçesine bagli Dipsizgöl Göleti, kamp severlerin ugrak noktasi olmaya basladi.

Her mevsim birbirinden farkli renkleri bir araya getiren, yaz aylarinda ise yesil ve mavinin hakim oldugu muhtesem alan kamp severlerle dolup tasmaya basladi.

Alanda, piknik için çesitli kamelyalar yer alirken, doga yürüyüsü, bisiklet ve foto safari içinde çesitli aktiviteler yapilabiliyor. Son zamanlarda sicak havalardan kaçarak turistik bölgelerde kamp yapmak isteyenlerin ugrak noktasi olan Dipsizgöl Göleti, kamp severleri agirlamaya devam ediyor.
Kaynak: İHA