Nazilli'de 6 Saatte 8 Kaza Meydana Geldi

Aydin’in Nazilli ilçesinde aksam saatlerinde baslayan ve gece 02.00’ye kadar meydana gelen 8 trafik kazasinda çok sayida kisi yaralandi.

Nazilli'de 6 Saatte 8 Kaza Meydana Geldi


Edinilen bilgiye göre kazalar dün gece saat 20.00’den itibaren basladi ve gece yarisi saat 02.00’ye kadar toplamda 8 kaza kayitlara geçti. Ilk kaza Nazilli-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Bozdogan istikametinden Denizli istikametine seyir halinde bulunan kapali kasa bir kamyonet ayni istikamette seyir halinde iken karsi seride geçmeye çalisan elektrikli bisiklete seyir halindeki R.B. (32) ve 3 yasindaki oglu Y.K.B.’ye çarparak yaralanmalarina neden oldu. Kazadan sonra kamyonet sürücüsünün kaçtigi ögrenilirken yarali baba-ogul 112 ambulanslari ile Nazilli Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altina alindigi ögrenildi.

Diger bir kaza saat 01.00 siralarinda Pinarbasi Mahallesi’nde bulunan Dereköy Çayi üzerindeki Pinarbasi Köprüsü yaninda meydana geldi. Mahalle sakinlerini sokaga döken olayda alkollü oldugu iddia edilen 09 AED 570 plakali otomobilin sürücüsü H.I. (42) asiri sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü korkuluklarina çarparak takla atti. Çarpma sirasinda köprü korkuluklari kirilarak korkuluklara yaslanmis durumdaki I.E.A. (21) ve M.B.Ç.’yi (20) savurdu. Çarpmanin siddetiyle meydana gelen gürültüye kosan mahalle sakinleri kaza sirasinda yaralanan 3 kisi için saglik ekiplerinden ve polisten yardim istedi. Yaralilar 112 saglik ekipleri ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Öte yandan son kaza ise saat 01.30 siralarinda Yesilmahalle Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Arslanli Mahallesi yönünden Nazilli merkez yönüne seyir halindeki 09 ACT 092 plakali otomobil park halindeki 09 ACJ 302 plakali kapali kasa kamyonete çarparak orta refüje savruldu. Çarpmanin siddetiyle her iki araç da büyük hasar alirken otomobil sürücüsünün kazadan sonra olay yerinden kaçtigi iddia edildi. 6 saatte meydana gelen diger kazalarla birlikte toplamda 8 kazada ilk belirlemelere göre 7 kisinin yaralandigi ögrenildi. Kazalarla ilgili sorusturmalarin devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA