Terma City 300'Ün Üzerinde Dansçiyi Otellerinde Agirladi

-Yalova Turizm Folklor Arastirma Gelistirme Gençlik ve Spor Kulübü Dernegince (TUFAG) bu yil 35’incisi düzenlenen Uluslararasi Halk Danslari Festivali’nin ana sponsoru olan Terma City, 9 ülkeden 300’ün üzerinde dansçiyi otellerinde agirladi.

Terma City 300'Ün Üzerinde Dansçiyi Otellerinde Agirladi
Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Hindistan, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC), Karadag, Kuzey Makedonya, Meksika ve Sirbistan’dan halk oyunlari ekipleri katildigi festival yaklasik 1 hafta sürdü. Festival süresince ekipleri Yalova merkez, Altinova, Termal, Çinarcik ve Esenköy’de gösteriler sahneledi. Karaderili Sirketler Grubu’na bagli Terma City’de konaklayan 300’ü askin dansçi otelde de gösteriler sahneleyerek herkesin begenisini topladi.

Karaderili Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Karaderili, kültür sanata her zaman önem verdiklerini ifade etti.

Böyle bir organizasyonun ana sponsoru olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Karaderili, “Dansçilarimizi misafir edebilmenin gururunu yasadik. Harika gençlerle inanilmaz bir enerjiyle bir haftadir güzel anlar yasadik. Huzurunuzda onlara tesekkür etmek istiyorum. Gerçekten harika bir organizasyondu. 9 farkli ülkeden misafirleri agirladin. Bütün dünyayi tasidik daha da getirmeye devam edecegiz. Bizi izlemeye devam edin” diye konustu.

TUFAG Baskani Aydin Altiparmak ise basarili bir festivale daha imza atildigini belirterek, “35’incisini düzenledigimiz Uluslararasi Halk Danslari Festivali’nin bu sene Terma City ev sahipligi yapti. 34 senedir yaptigimiz en kaliteli, en güzel konaklamali, en güzel yemek yenilip içilen, en güzel eglendigimiz bir festival oldu. Biz çok mutluyuz. Onlarda da bizden mutludur insallah. Bundan sonra her zaman burada kalmak istiyoruz. Bütün ekipler muhtesem buldu” diye konustu.

Kaynak: İHA