Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Subede Yeni Baskan Gençer Yilmaz Oldu

Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Subesinin 2. Olagan Genel Kurulunda yapilan seçime tek aday olarak giren Gençer Yilmaz, baskan seçildi.

Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Subede Yeni Baskan Gençer Yilmaz Oldu
Saglik-Sen Izmir 1 Nolu Subesi, 2. Olagan Genel Kurulunu gerçeklestirdi. Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odasi toplanti salonunda yapilan genel kurula Saglik-Sen Genel Baskani Semih Durmus, Saglik-Sen il baskanlari, saglik kurumlarinin yöneticileri ve üyeler katildi.



Gençer Yilmaz: “Çok çalisacagiz”

Genel kurulda seçime tek aday olarak giren Gençer Yilmaz, açilis konusmasini gerçeklestirdi. Gençer Yilmaz, Saglik-Sen’in ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ düsturunu siar edindigini belirterek, “Erdemliler hareketi olan sendikamizin yeniden insasi için kollarimizi siviyoruz. Bu büyük davayi Izmir’de yeniden zirveye tasiyacagiz. Çünkü; bizim samimiyetimiz, irademiz, azmimizi kararliligimiz ve en önemlisi sarsilmaz bir imanimiz var. Genel kurulumuz bir formaliteden ibaret degil, biz bu yolda eklem agrilarindan kurtulmus, herkesle barisik, demokratik, katilimci ve özgürlükçü bir kimlikle erdemli sendikaciligi sizinle birlikte insa edecegiz. Biz büyük bir aileyiz. Bizim isimiz çok. Bugünden sonra da çok çalisacagiz. Biz bu inanç ile yetki kaybedilen yerlerde yetkiyi tekrar almayi hedefliyoruz. Bunun için de gece gündüz demeden el ele vererek çalisacagiz. Teskilatimizi diri tutmayi, saglik çalisanlarimizin sorunlarini sorunun merkezinde çözmeyi amaçlayip birlik ve beraberligimizi tesis etmenin yollarini arayacagiz. Proje üreten ve bunlarla saglik çalisanlarina ve saglik sistemine katki sunan bir sendika subesi olmak istiyoruz” dedi.



Durmus’tan yeni yönetime destek

Gençer Yilmaz’in ardindan sözü alan Saglik-Sen Genel Baskani Semih Durmus ise seçimin hayirli olmasini dileyerek, “Gençer bey konusurken heyecanini da ideallerini de ses tonuna yansitti. Insallah bu heyecan subemizi Izmir’de büyük basarilara tasiyacak bir heyecandir. Tüm yönetim kurulundaki arkadaslarim gecesini gündüzünü bu ise adayacak bir ekip olarak görünüyor. Izmir’in sanina yakisir bir sendikal bir kimlige bundan sonra kavusacak” diye konustu.

Semih Durmus, memurlarin da isçiler gibi mücadele vererek sendikacilik yapmalarinin önemine dikkat çekerek birlikte hareket etme çagrisi yapti.

Konusmalarin ardindan faaliyet, denetim ve mali raporlar okunurken geçmis yönetim ibra edildi. Daha sonra yapilan oylamada seçime tek aday olarak giren Gençer Yilmaz baskan seçildi.
Kaynak: İHA