Sinop'ta Baslayan Kavga Esenyurt'a Siçradi Açiklamasi 3 Yarali

Esenyurt’ta daha önceden aralarinda husumet bulunan iki aile arasinda çikan kavgada üç kisi yaralandi. Çikan kavgada, sokak mahser yerine dönerken güvenligi saglamak için olay yerine özel harekat polisi ve çevik kuvvet ekibi geldi.

Sinop'ta Baslayan Kavga Esenyurt'a Siçradi Açiklamasi 3 Yarali
Biçakli saldirganin kalabaligin üzerine kosusturdugu anlar ise cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Olay, aksam saatlerinde Esenyurt Baglarçesme mahallesi 1204 sokakta meydana geldi. Iddiaya göre bayram tatilinde memleketleri Sinop’a giden 2 aile arasinda henüz belirlenemeyen bir nedenle tartisma yasandi.

Tatil dönüsü Istanbul’a gelen iki aile, sokakta karsilasinca Sinop’ta baslayan tartisma Istanbul’da kavgaya dönüstü.

Tartismanin büyümesi üzerine sokak adeta mahser yerine dönerken husumetli iki aile sokak ortasinda tasli, sopali ve biçaklarin konustugu kavgaya tutustu. Kavgada 3 kisi yaralanirken olayi gören vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri ise yaralilara olay yerinde yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla hastaneye kaldirdi. Olayin büyümesi sonucu olay yerine polis özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Biçakli saldirgan cep telefonu kamerasinda

Cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde, elinde biçak olan bir kisinin kalabaligin üstüne dogru biçak salladigi görünüyor. Diger bir görüntüde ise biçakli saldirganin üç kisinin pesinden kostugu ve pesinden kostugu kisilerin de saldirgana sopa ve taslarla karsilik verdigi görülüyor.

“Sokakta baslayan kavga hastaneye tasindi”

Yaralilarin hastaneye götürülmesi üzerine iki aile hasteneye akin etti. Hastane önünde karsilasan iki grup, burada da bir süre kavga etmeye devam etti.

Olay sonrasi çevik kuvvet ve özel harekat polisi ekipleri kavganin çiktigi sokakta yogun tedbirler aldi. Yaralanan kisilerin hastanedeki tedavisi sürerken ekiplerin kavgaya karisan kisileri yakalamak için çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA