Iki Yil Sonra Komadan Uyandi, Saldirganin Agabeyi Oldugunu Söyledi

ABD’nin Bati Virginia eyaletinde ugradigi saldiri sonucu iki yil önce girdigi komadan uyanan 51 yasindaki Wanda Palmer, kendisine saldiranin agabeyi oldugunu söyledi.

ABD’nin Bati Virginia eyaletinde iki yil önce ugradigi saldiri sonucu girdigi komadan uyanan 51 yasindaki Wanda Palmer, polise kendisine saldiranin 55 yasindaki agabeyi Daniel Palmer oldugunu söyledi.

Saldiri nedeniyle beyin hasari bulunan Palmer’in konusabildigi ve erkek kardesini saldirgan olarak teshis edebildigi aktarildi.

Jackson County Serif Departmani tarafindan yapilan açiklamada, Palmer’in Haziran 2020’de evinde dövüldükten sonra "ölüme terk edildigi” belirtilerek, Bati Virginia’daki New Martinsville’de bir hastanede komada oldugu aktarildi. Açiklamada, Palmer’in kardesi Daniel Palmer’in Cottageville yakinlarinda kiz kardesini cinayete tesebbüsten tutuklandigi ve hakkinda suç duyurusunda bulunuldugu belirtildi.

Yerel basinda yer alan haberlerde, Palmer’in vahsice saldiriya ugradigi ifade edilerek, yetkililerin onu bulduklarinda öldügünü düsündükleri aktarildi. Haberlerde ayrica, Palmer’in geçtigimiz hafta komadan uyandigi ve yetkililerin polisle temasa geçtigi belirtildi.

Palmer’in bir komsusunun saldirinin oldugu gün polise Daniel Palmer’i gördügünü söyledigi ancak o zaman yeterli delile ulasilamadigi ve Daniel Palmer hakkinda islem yapilmadigi ifade edildi.
Kaynak: İHA