Sariyer'de Plajda Korku Dolu Anlar Açiklamasi Kalp Masaji Yapilirken Soka Giren Anneyi Tokatladi

Sariyer Kilyos plajinda denize giren 5 yasindaki çocuk, bogulma tehlikesi geçirince ortalik karisti. Denizden çikarilan çocuguna kalp masaji yapildigini gören annesi sinir krizi geçirdi. Kadini bir baska kadin defalarca tokatlarken, hayata döndürülen çocuk ise ambulansla hastaneye kaldirildi.

Sariyer'de Plajda Korku Dolu Anlar Açiklamasi Kalp Masaji Yapilirken Soka Giren Anneyi Tokatladi
Olay, dün saat 13.00 siralarinda Sariyer Kilyos plajinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre denize giren 5 yasindaki çocuk bir süre sonra bogulma tehlikesi geçirdi. Çocugun su yuttugunu gören vatandaslarin bagirmasi üzerine gelen can kurtaran çocugu denizden çikartti. Kuma yatirilan çocuga can kurtaran ve orada bulunan bir doktor kalp masaji yapti. Çocugun yerde hareketsiz yattigini gören annesi ise kosarak sahile geldi. Çiglik atarak sinir krizi geçiren kadini bir baska kadin soktan çikmasi için defalarca tokatladi.

Sinir krizi kadini defalarca tokatladi

Bir türlü kendine gelmeyen kadin ardindan dizlerinin üstüne çöktü. Kalp masaji yapilan çocuk hayata döndürülürken ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri sevk edildi. Çocuk ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Çocugun durumunun iyi oldugu ögrenildi. Yasanan korku dolu o anlar ise kameralara yansidi. Jandarma ekipleri de olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA