Kaymakam Sevgili Ve Baskan Dogru'dan Sehit Ailelerine Ziyaret

Araban Kaymakami Ömer Sevgili ve Belediye Baskani Hasan Dogru, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle sehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Sevgili Ve Baskan Dogru'dan Sehit Ailelerine Ziyaret
Gaziantep’in Araban Kaymakami Ömer Sevgili ile Belediye Baskani Hasan Dogru, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçi Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapilanmasi (FETÖ/PDY) tarafindan gerçeklestirilen hain darbe girisiminin millet tarafindan durdurulmasinin 6’inci yildönümünde 15 Temmuz gazisi ve sehit aileleri ziyaret etti. Ilk olarak Arabanli 15 Temmuz gazisi polis memuru Turgay Toprak’in ailesini ziyaret eden Araban Kaymakami Ömer Sevgili, 15 Temmuz günü ise Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ve kurum amirleri ile birlikte Arabanli sehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Sevgili ile Belediye Baskani Hasan Dogru, sehit ailelerini ziyaretleri sirasinda devletin her zaman sehit ailelerinin yaninda oldugunu ve olmaya da devam edecegini bir kez daha ifade etti.

Öte yandan Araban Kaymakamligi tarafindan Sa’d Bin Ebi Vakkas Hazretleri Cami’de 15 Temmuz hain darbe girisimi sirasinda sehit olan vatandaslar için okutulan Mevlid-i Serif okundu. Mevlid-i Serif programina Kaymakam Sevgili, Belediye Baskani Dogru, Ilçe Jandarma Komutani Vekili Kidemli Basçavus Ali Sen, Ilçe Emniyet Amiri Komiser Mahmut Sakir Yilmaz, Araban Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Orhan Behcet, Araban ve Yavuzeli Ilçeleri Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA