Baskasi Için Evi Terk Eden Karisinin Izini Bulan Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali

Denizli’nin Acipayam ilçesinde baskasi için evi terk eden karisinin izini bulan öfkeli koca dehset saçti. Karisi ile evlilik plani yaptigi kisiyi öldüren ve bu kisinin annesini ise agir yaralayan koca, Mugla’da yakalandi.

Baskasi Için Evi Terk Eden Karisinin Izini Bulan Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali


Olay, aksam saat 22.00 siralarinda Acipayam ilçesine bagli Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mugla’nin Ortaca ilçesinde yasayan Erdal Y. (39) ile bosanma asamasinda oldugu ögrenilen Emine Y. (38), yaklasik 1 ay önce Denizli’ye gelerek evlilik plani yaptigi iddia edilen Mehmet Aksoy (33) ve annesi Gülperi Aksoy (51) ile birlikte yasamaya basladi.

Baska birisi için evi terk eden karisinin izini bulan Erdal Y., evlilik planlari yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yasanan tartismanin ardindan yaninda getirdigi silahina sarilan Erdal Y., esi Emine Y. ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açilan ates sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise agir yaralandi. Silah seslerini duyarak eve gelen komsulari iki kisinin cansiz bedeni ile karsilasti. Agir yaralanan yasli kadin, yapilan ilk tedavisinin ardindan hastaneye sevk edildi.

Esi Emine Y. ve evlilik plani yaptigi Mehmet Aksoy’u öldürdükten sonra kayiplara karisan süpheli Erdal Y’nin yakalanmasi için genis bir çalma baslatildi. Denizli Il Jandarma Komutanligi ile Mugla polisinin müsterek yürüttügü çalisma çerçevesinde süphelinin kullandigi 48 AHY 096 plakali aracin güzergahi tespit edildi. Aracin geçis istikametinde önlem olan polis ekipleri, süpheliyi olaydan 2,5 saat sonra Mugla’da suç aletiyle birlikte gözalti aldi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA