Akhisar-Gördes Yolu Bayram Sonrasi Basliyor

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal Gördes ilçesinde bayramlasma programina katildi. Akkal burada yaptigi açiklamada, Gördes’e her gittiklerinde ’Gördes yolu ne olacak’ sorusuyla karsilastiklarini anlatarak, "Gördeslilere bir müjdem var. Karayollari Bölge Müdürü ile görüstüm. Kurban Bayrami biter bitmez bu yolun çalismalari Fundacik Mahallemizden baslayacak ve 2023 yili içerisinde de bu yolun tamami bitmis olacak." dedi.

Akhisar-Gördes Yolu Bayram Sonrasi Basliyor
AK Parti Gördes Ilçe Teskilatinda yapilan bayramlasma programindan sonra Belediye Çay Bahçesinde yapilan genel bayramlasma programina Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Gördes Ilçe Kaymakami Muhammet Özyüksel, Belediye Baskani Muhammet Akyol, AK Parti Ilçe Baskani Riza Dilcan, belediye meclisi üyeleri, ilçe teskilati, kadin kollari, gençlik kollari ve partililer katildi.



“Kurban Bayrami sonrasi Gördes Akhisar Yolu Basliyor.”

Açilis konusmasini yapan Manisa Milletvekili Akkal, "Gördes’e her geldigimizde bir AK Parti milletvekili olarak ’Yine bu bizim Gördes yolu ne olacak’ sorulariyla karsilasacagiz diye korkarak geliyorduk. Bugüne kadar maalesef ki yillardan beri yaptigi yollarla yaptigi icraatlarla adindan söz ettiren bir AK Pparti iktidarin da su Gördes Akhisar yolunu maalesef ki sansizliklardan dolayi bir türlü bitirmek nasip olmadi. Bildiginiz üzere buranin 3 veya 4 sefer ihale yapilmasina ragmen firmalarin zaman içerisinde ekonomik zorluklara düsmesi nedeniyle firmalar yolu yarim birakip gitmek zorunda kaldi. Bu yol bir türlü yapilamadi. Degerli Gördeslilere bir müjdem var. Karayollari Bölge Müdürü ile görüstüm. Kurban Bayrami biter bitmez bu yolun çalismalari Fundacik Mahallemizden baslayacak ve 2023 yili içerisinde de bu yolun tamami bitmis olacak müjdesini verdi. Bende siz degerli Gördeslilerle paylasmak istedim. Bu yol olay bizleri çok büyük sikintiya düsürüyordu. Gördes’e bir borç ola yüzde 60 oranla bizlere destek veren degerli Gördeslilere çok tesekkür ediyorum." diye konustu.

Programda vatandaslarin Kurban Bayramini da kutlayan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal Gördesli vatandaslarla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA