Polis Merkezindeki Müvekkiline Uyusturucu Getiren Avukat Gözaltina Alindi

Esenyurt’ta uyusturucu ticaretinden gözaltinda bulunan müvekkilinin yanina giden avukat, ‘hem avukati, hem sevgilisiyim, yiyecek getirdim’ deyip içeriye girdi. Arama yapan polis çikolata kutusuna gizlenmis 2,4 gram uyusturucu madde ele geçirince avukat gözaltina aldi.

Polis Merkezindeki Müvekkiline Uyusturucu Getiren Avukat Gözaltina Alindi
Istanbul Esenyurt’ta, 3 Haziran’da avukat E.I., Esenkent Gazi Turgut Aslan Polis Merkezi Amirliginde "uyusturucu imal ve ticareti" iddiasiyla gözaltinda bulunan müvekkili ve ayni zamanda sevgilisi oldugunu beyan ettigi A.G’yi ziyarete gitti.

Polis merkezine gelen avukat E.I., müvekkiline yiyecek bir seyler getirdigini ve bu yüzden görüsmek istedigini söyleyip içeriye girmek istedi. Polisler, avukatin getirdigi yemekleri inceleyince çikolata kutusu içerisinde bir kagit parçasina sarili 2,4 gram agirliginda uyusturucu madde buldu. Polis, avukat E.I.’yi gözaltina alarak hakkinda islem baslatti. Avukat E.I savcilik sorgusunun ardindan tutuklanmasi talebi ile Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Ev hapsi alan E.I adli kontrol karariyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA