Baskan Kiliç, Erenlerspor'u Misafir Etti

Erenlerspor’un yeni yönetimini misafir eden Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Yeni yönetimin ilçemiz ve Erenlerspor adina hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Baskan Kiliç, Erenlerspor'u Misafir Etti
Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, Erenlerspor heyetini agirladi. Kulübün yeni baskani Kadir Kocacik’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Baskan Kiliç, yakalanacak yeni bir ivme ile takimin hak ettigi yerlere gelecegine inandigini ifade etti.

Baskan Kiliç, “Erenlerspor ilçe gençlerimiz olmak üzere çok sayida evladimizin ve kardesimizin ter döktügü, emek verdigi bir takim. Erenlerspor da yetisen birçok gencimizin üst düzey takimlarda forma giydigine defalarca sahit olduk. Insallah bu kardeslerimizin sayisi daha da artacaktir. Yeni yönetiminizin ilçemiz ve Erenlerspor adina hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Ziyarette konusan Kulüp Baskani Kadir Kocacik ise, “Sayin Baskanim öncelikle kabulünüz ve misafirperverliginizden dolayi tesekkür ediyoruz. Sizlerin de ifade ettigi gibi Erenlerspor ilçenin gönlünde olan bir takim. Insallah görevde oldugumuz süreç içerisinde bu bayragi daha yukarilara tasiyabilmek adina çalismalarimizi sürdürecegiz” seklinde konustu.

Erenlerspor heyeti, Baskan Fevzi Kiliç’in ardindan Belediye Baskan Yardimcilari Rahmi Sengül ve Serkan Cerrahoglu’nu da makamlarinda ziyaret etti.
Kaynak: İHA