Bolu Dagi'nda Zincirleme Kaza Açiklamasi 12 Yarali

TEM otoyolu Bolu Dagi mevkiinde kamyon, tir, minibüs ve arazi aracinin karistigi zincirleme trafik kazasinda 12 kisi yaralandi.

Bolu Dagi'nda Zincirleme Kaza Açiklamasi 12 Yarali
Kaza TEM otoyolu Kaynasli mevkiinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Istanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan 06 CGM 603 plakali kamyona ayni istikamette seyir halinde olan Arif G. idaresindeki 14 BD 294 plakali tir çarparak devrildi. Ardindan devrilen araca çarpmamak için frenleyen Semsettin T. idaresindeki 06 CMG 856 plakali erik yüklü kamyon, Mahmut K. idaresindeki 02 AAV 308 plakali araç ve Jale I. idaresindeki 77 EF 650 plakali arazi araci zincirleme kazaya karisti. Kaza sebebi ile TEM otoyolu Ankara istikameti trafige kapanirken, bölgeye çok sayida ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralilara ilk müdahaleyi yapan saglik ekipleri yaralilar Jale I., Gürkan I., Mahmut K., Ali K., Zehra Ö., Celal Ö., Aysen Ö., Mehmet Ö., Arif G., Hüseyin A., Emel E. ve Ali O.A.’yi Düzce’deki çesitli hastanelere kaldirdi. Kaza sebebi ile TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafige kapali kaldi. Kaza yapan araçlarin kaldirilmasinin ardindan trafik tek seritten açilirken, devrilen tirin kurtarma çalismalarina gece saatlerinde baslanilacak.

Öte yandan kazaya karisan Semsettin T. kazanin bir anda oldugunu, arabayi hemen seride çekerek yaralilarin yardimina kostugunu aktardi.
Kaynak: İHA