Baskan Büyükkiliç, Develi Devlet Hastanesi Çalismalarini Inceledi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Develi Devlet Hastanesi çevresinde devam eden sicak asfalt çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Büyükkiliç, Develi Devlet Hastanesi Çalismalarini Inceledi
Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, AK Parti Develi Ilçe Baskani Osman Turan ve ilçe teskilatinin karsiladigi Baskan Büyükkiliç, çalismalar hakkinda bilgiler aldiktan sonra hastane çevresindeki esnaflari da ziyaret ederek hayirli isler temennisinde bulundu.

Devlet Hastanesi’nde saglik personeli ve hastalarla da sohbet eden Baskan Büyükkiliç, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensibi ve Saglik Bakanligimizin da çalismalariyla Develimize yakisir sekilde yapilan devlet hastanemizin çevresindeki olumsuzluklari gidermek ve esnafimizin daha nezih ortamda çalismalarina imkan saglamak için 8 bin ton sicak asfalt çalismamiz devam ediyor. Develimize verdigimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Uyumundan ve bizlere olan desteginden dolayi Cabbar Baskanima ve teskilat üyelerimize tesekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin” açiklamalarinda bulundu.

Baskan Büyükkiliç’a yaptigi hizmetler ve ziyaretinden dolayi tesekkürlerini ileten Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar da, “Her ne zaman Develimize hizmet için kapisini çalsak elimizi bos göndermeyen Memduh Baskanima sahsim ve hemserilerim adina tesekkür ediyorum. Havalarin isinmasiyla sicak asfalt atilacagi sözünü verdigimiz hastane çevremizin sicak asfalt çalismasi en kisa sürede tamamlanacaktir. Memduh Baskanimizin da destegiyle Develimizin ihtiyaci olan hizmetleri en kaliteli ve hizli bir sekilde hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA