Kocasinan Haziran Ayi Meclisi Yapildi

Kocasinan Belediyesince Haziran Ayi Meclis Toplantisi gerçeklestirildi. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçeklestirilen meclis toplantisinda 13 gündem maddesi görüsülüp, karara baglandi. Kocasinan Belediye Meclisi tarafindan fakli kategorilerdeki yarismalarda dereceye giren toplam 289 ögrencinin ‘Kocasinan’in Yildizlari’ çerçevesinde ödüllendirilmesi için mecliste oy birligiyle karar alindi.

Kocasinan Haziran Ayi Meclisi Yapildi
Kocasinan Belediyesi olarak egitime ve ögretime hassasiyetle destek verdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da yasamanin bir ayricalik oldugunu vurgulamak için sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle daha fazla vatandaslarin yaninda yer aldiklarini söyledi.

Kocasinan Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantida 13 gündem maddesi görüsülerek, karara baglandi. Meclis toplantisinda Erkilet Osmangazi, Mithatpasa, Kavakyazisi, Ugurevler, Saraybosna, Ziyagökalp, Sümer ve Beyazsehir Mahallelerinde imar plan maddeleri görüsüldü. Toplantinin gündem maddesinde yer alan Kocasinan’in Yildizlari ödül töreninde; farkli kategorilerdeki yarismalarda dereceye giren okullara, ögrencilere ve danisman ögretmenlerine ödüllerinin verilmesi için destek bütçesi olusturulmasi ve bu destek bütçesinden verilecek ödüller ile organizasyon giderlerinin karsilanmasi talebi oy birligiyle kabul edildi. Egitime ve ögretime her zaman destek verdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Öncelikle meclis üyesi arkadaslara tesekkür ediyorum. Kocasinan bölgesinde bir farkindalik ortaya koyabilmek ve özellikle gençlerimizin daha nitelikli ve daha kaliteli zaman geçirmeleri amaçlayan bir dizi etkinlik düzenledik. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerinin daha fazla oldugu bir Kocasinan için çalisiyoruz. Vatandaslarimizi daha fazla mutlu etmek ve ‘Kocasinan’da yasamak ayricaliklidir’ mottosu adi altinda bulusturabilenin gayreti içerisindeyiz. Çocuklarimiza yönelik verdigimiz egitim, sanat ve sosyal aktivitelerle yarinlarimizi insa ediyoruz. Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde Kocasinan’in Yildizlari ve Kocasinan’in En’leri adi altinda yeteneklerin kesfedildigi çalismalar yürütüyoruz. Bu çalismalarimiza çocuklarimiz büyük bir teveccüh gösteriyor. Ayrica çocuklarimizin gizli kalmis yeteneklerinin kesfedilmesi noktasinda da degerlidir. Böyle yarismalarla Büyük ve Güçlü Türkiye’yi insa ediyoruz. Bu vesileyle dereceye giren gelecegimizin teminati yavrularimizi tebrik ediyor, onlari yetistiren ögretmenlerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar’in meclis toplantisinda alinan kararlarin sehre ve ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulunmasiyla toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA