DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen mezuniyet töreni cosku ile yapildi.

DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu
Pazarlar ilçesindeki mezuniyet töreni hava muhalefeti ihtimaline karsi Pazarlar Belediyesi Dügün Salonu’nda gerçeklestirildi.

Mezuniyet törenine ögrencilerin aileleri de katilarak evlatlarinin sevinçlerini paylastilar.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nun 2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet törenine Pazarlar Belediye Baskani Bilal Demirci, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmus Acer, Siyasi Parti temsilcileri, ögretim üyeleri, daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Il Genel Meclisi üyeleri, ögrenciler ve kep törenine gelen ögrenci yakinlari katildi.

Mezuniyet töreninde okul adina konusmasini Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmus Acer yapti. Acer, “ 15. mezuniyet yilini kutladigimiz 2021-2022 ögretim yili mezuniyet töreninde sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz. Okulumuz; Saglik Kurumlari Isletmeciligi, Saglik Bilgi Sistemleri Teknikerligi, Gida Teknolojisi, Makine Resim Konstrüksiyon, Is Sagligi ve Is Güvenligi programlari ile egitim hayatini devam ettirmektedir. Sevgili ögrenciler, çok degil bundan birkaç yil önce geldiniz okulunuzu bitirip, diploma almaya hak kazandiniz. Ne mutlu size ki sizin için her türlü fedakarligi gösteren ailenize bekledigi diploma hediyesini basariyla sunuyorsunuz. Tabi ki is bu diplomayi almakla bitmiyor. Hedefinizi isinize hile karistirmadan çalismak ve basari saglamak olmalidir. Sunu unutmayin ki, siz isinizi iyi yaparsaniz her zaman basarili olursunuz. Bizim temennimiz, ögrencilerimizi hayatlari boyunca mutlu ve basarili olmalaridir" dedi.



"Tüm ögrencilerimize hayatlari boyunca mutlu ve basarilar dilerim"

Mezuniyet törenine katilan Belediye Baskani Bilal Demirci, "2021-2022 Egitim ögretim yilinda mezun olan ögrencilerimizi kutluyorum. Tüm ögrencilerimize hayatlari boyunca mutlu ve basarilar dilerim" ifadelerini kullandi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu birincisi olan Gida Teknolojisi programindan Sedanur Kiliç’a diplomasini Pazarlar Belediye Baskani Bilal Demirci verdi. Okul ikincisi olan Saglik Kurumlari Isletmeciligi programindan Rojda Polat’a diplomasini Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmus Acer verdi. Okul üçüncüsü olan Is Sagligi ve Güvenligi bölümünden Sinem Öztürk’e diplomasini Garnizon Komutani Erdogan Hanay verdi.

2021-2022 akademik yilinda okul ve bölüm derecesine giren ögrencilere basari belgeleri verildi.

Mezun olan ögrenciler teker teker podyuma çagrilarak diplomalari verildi.

Ögrenciler

diplomalarini aldiktan sonra hep birlikte keplerini firlatarak mezuniyet coskusunu yasadilar.

Ayrica 2021-2022 akademik yilinda mezun olan 194 ögrenciye, Pazarlar Belediyesi Meclisi’nden alinan karar ile Fahri Hemserilik berati verildi.

2021-2022 mezuniyet törenine katilan misafirlere DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafindan geleneksel mezuniyet pilavi ikram edildi.
Kaynak: İHA