Nazilli 5 Yildizli Tatil Ve Eglence Mekanina Kavusuyor

Aydin’in Nazilli ilçesi isadami Cesur Kocaman’in girisimleri ile 5 yildiz tatil ve eglence mekanina kavusuyor. Nazilli’ye bagli Isabeyli Mahallesi’nde insa edilen bölgenin ilk ve tek havuz konseptli restorani Doga Beach’in yarin hizmete açilacagi belirtildi.

Nazilli 5 Yildizli Tatil Ve Eglence Mekanina Kavusuyor
Isabeyli Mahallesi Yesildere mevkiinde insa edilen ilçenin ilk ve tek havuz konseptli elit restorani Doga Beach Restaurant’in zaman sikintisi ve isi dolayisiyla tatile gidemeyenlerin ayagina 5 yildizli tatil ve eglence hizmeti getirecegini belirten yatirimci Cesur Kocaman, "Denize kiyisi olan Aydin’in ilçesi olmasina ragmen Nazilli ve çevresinde yasayan pek çok insanimiz maalesef isi ve zaman sikintisi nedeniyle havuz ve deniz keyfinden mahrum kaliyor. Nazilli ve çevresinde tatil konseptine uygun bir mekana ihtiyaç vardi. Bölge halkinin bu ihtiyacini gidermeyi hayal ettik ve basardik. Bölgenin en iyi seflerinin hazirladigi serpme kahvalti, ocak basi, izgara çesitleri ve daha birçok lezzeti bir arada bulunduran Doga Beach, 250 metrekare profesyonel sistemli yüzme havuzu, 150 masa, 1000 kisilik kapasitesi, konser alani ve havuz basi sahnesi olan bir mekani Nazilli’ye kavusturuyoruz" dedi.

Yarin aksam (01 Temmuz) saat 18:00’de yapilacak açilisla hizmete girecek olan isletmede yaz boyunca ünlü sanatçilarin sahne alacagi belirtildi.
Kaynak: İHA