Genç Girisimci Üyeleri Körfez Kaymakami Ile Bir Araya Geldi

Körfez Ticaret Odasi (KTO) Genç Girisimci üyeleri ile Körfez Ilçesi Kaymakami Gürsoy Osman Bilgin bir araya geldi. Bilgin, “Organizasyonlarimizda, isletmelerimizde basiretli ve dürüst bir yönetim tarzi izlemeliyiz ki etki alanimizdaki insanlar da ayni sekilde davransinlar. Çevremize hazirciligi degil, balik tutmayi ögretmeliyiz” dedi.

Genç Girisimci Üyeleri Körfez Kaymakami Ile Bir Araya Geldi
Körfez Ticaret Odasi Genç Girisimci üyeleri ile Körfez Kaymakami Gürsoy Osman Bilgin, bir araya geldi. Kaymakam Bilgin toplantiya katilan genç girisimcilere yönelik olarak tavsiyelerde bulundu. Bilgin, bu ve benzeri yogun katilimla gerçeklesen toplantilar vesilesiyle Körfez Ticaret Odasi Üyesi Genç Girisimciler birbirlerini daha yakindan taniyip hem sosyal olarak hem de ticari anlamda baglarini güçlendirdiklerini görmekten duydugu mutlulugu dile getirdi. Yogun katilimin oldugu gözlenen toplantinin sonunda meslekteki 34. yilina giren Körfez Kaymakami Bilgin’e KTO üyeleri tarafindan Atatürk portresi hediye edildi.

“Hazirciligi degil balik tutmayi ögretmeliyiz”

Genç üyelere yaptigi konusmada çesitli tavsiyelerde bulunan Körfez Ilçe Kaymakami Bilgin, “Organizasyonlarimizda, isletmelerimizde basiretli ve dürüst bir yönetim tarzi izlemeliyiz ki etki alanimizdaki insanlar da ayni sekilde davransinlar. Çevremize hazirciligi degil, balik tutmayi ögretmeliyiz. Ayrica yaptigimiz islerde kazandigimiz para miktari önemlidir ancak severek yapacagimiz is üzerinde yogunlasirsak her günümüz mutlu bir sekilde geçecektir. Bireyin varligini devam ettirebilmesi için diger insanlar, kurum ve kuruluslarla saglikli bir iletisim içerisinde olmak hepimize katki saglamaktadir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA