Freni Bosalan Midibüs Duvara Çarpti, Oyun Oynayan Çocuk Son Anda Kurtuldu

Küçükçekmece’de park halinde freni bosalarak geri geri gitmeye baslayan midibüs önce araca ardindan bir evin duvarina çarpti. Çarpma sirasinda oyun oynayan çocuk ise kazadan son anda kurtulurken, yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Freni Bosalan Midibüs Duvara Çarpti, Oyun Oynayan Çocuk Son Anda Kurtuldu
Kaza, Sali günü aksam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Incirkusu sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki bir midibüs, freni bosalinca geri geri kaydi. Kayan araç önce yine park halinde olan baska bir araca ardindan bir evin duvarina çarpti. Çarpmanin etkisiyle duvarin bir kismi devrilirken duvarin dibinde oyun oynayan çocuk ise son anda kurtuldu. Herhangi bir yaralanma olayinin olmadigi kazada araçlarda ve evin duvarinda maddi hasar meydana geldi.

“Burasi çocuk doluydu, Allah’tan kimseye bir sey olmadi”

Kazada araci ve is yeri hasar gören Aziz Orhan, “Su tarlada freni bosaldi, geri geri geldi köse basinda bizim aracimiza çarpti. Oradan kaydi, buraya girdi. Ondan sonra biz geldik, kapiyi falan kirmislar. Allah’tan kimseye bir sey olmadi, burasi çocuk doluydu. Bir tane çocuk var çocuk ayagini atiyor, otobüs düsüyor” diye konustu.



Freni bosalan midibüsün kaydigi anlar kamerada

Küçükçekmece’de freni bosalan midibüsün geri geri giderek duvara çarptigi anlar kameraya yansidi. Görüntülerde, freni bosalinca kontrolden çikarak geri geri kaçan midibüsün kösedeki park halindeki araca çarparak kaymaya devam ettigi, sonrasinda ise duvara çarptigi ve çocugun ise son anda kurtuldugu görülüyor.
Kaynak: İHA