Siddetli Saganak Yagis Maddi Hasara Yol Açti

Manisa’nin Selendi ilçesinde etkili olan saganak yagis nedeniyle altyapi çalismalarinin devam ettigi bazi sokak ve caddelerde göçükler meydana geldi. 2 araçta maddi hasarin meydana geldigi olayda ekipler aninda müdahale etti.

Siddetli Saganak Yagis Maddi Hasara Yol Açti
Manisa’nin Selendi ilçesinde gün içinde mevsim normallerinin üzerinde olan hava sicakligi aksam saatlerinde yerini gök gürültülü saganak yagisa birakti. Aksam saatlerinde gök gürültülü ve firtinayla birlikte yagan siddetli yagmur nedeniyle alt yapi çalismalarinin yapildigi bölgelerde çöken yol nedeniyle araçlar zarar gördü.

Aksam saatlerinde bir anda bastiran firtina ve gök gürültülü bir sekilde siddetli yagan yagmur nedeniyle bazi yollarda çökmeler meydana geldi. Ilçe merkezi genelinde yapilan alt yapi çalismalari sonrasi yollarda çökmeler meydana geldi. Serefiye Mahallesi Imamhatip Caddesi üzeninde bulunan yolda çökme nedeniyle çukura kaçan 2 araçta maddi zarar olustu. Itfaiye ekipleri, MASKI ve Alt yapi çalismasi yapan özel firma tarafindan müdahale edilen çöken yolarda çalisma baslatilirken yagmurla birlikte etkili olan simsekler gökyüzünü aydinlatti.
Kaynak: İHA