Balikesir'de Güvenlik Güçleri Suçlulara Göz Açtirmiyor

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptiklari ’Huzur’ operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 62 kisi gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 15 kisi tutuklandi.

Balikesir'de Güvenlik Güçleri Suçlulara Göz Açtirmiyor
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, genel güvenligi ve asayisi saglamak için Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Havran, Kepsut ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 45 kisiyi gözaltina aldi. Adli makamlara sevk edilen 15 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda, 5 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 60 adet fisek, 1 adet kurusiki tabanca, 3 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 8 adet kartus ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin ise Altieylül, Bandirma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Havran, Karesi ve Savastepe ilçelerinde yaptigi uygulamada, çesitli suçlardan aranan 17 sahis yakalanirken, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 26 adet tabanca fisegi, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 1 adet biçak ele geçirilmistir.
Kaynak: İHA