Yüzme Senliginde Alt Yapi Sporculari Madalyalarina Kavustu

Spor alaninda özellikle alt yapiya önem veren Inegöl Belediyesi, yüzme havuzunda bir yenilik yaparak yaz ve kis spor okullarinda yer alan sporculardan ‘’yüzme bransi altyapisi’’ olusturdu. Alt yapi gruplarinda yer alan 39 kiz ve 37 erkek olmak üzere toplamda 76 sporcu yüzme senligi yarislarinin tamamlanmasiyla birlikte basari belgelerine ve madalyalarina kavustu.

Yüzme Senliginde Alt Yapi Sporculari Madalyalarina Kavustu
Inegöl Belediyesi Yüzme Havuzunda ayri kategorilerde yarisan 6-12 yas araligindaki 76 sporcu, yüzme senligi yarismalarinin tamamlanmasiyla birlikte düzenlenen organizasyonla ödüllerini aldilar. Inegöl Belediyesi Yüzme Havuzunda düzenlenen ödül törenine Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, Ak Parti Ilçe Baskani Mustafa Durmus, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida sporcu aileleri katildi.

Ödül töreninde konusma yapan Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, ‘’ Siz degerli velilerimize her seyden önce bizlere olan güveninizden, itimadinizdan dolayi çok tesekkür ediyorum. Çocuklariniz bizlere emanet. Burada kiymetli çalisma arkadaslarim her biri evlatlarimizla kendi evladi mesafesinde ilgileniyor. Biz zaman zaman Inegöl’ümüzün neyi meshurdur diye soruyorlar. Diyorum ki gerçekten çok kaliteli, çok güzel insanlar yasiyor. Bu insanlar üretiyor, çalisiyor ve bunlari satarak pazarlayarak hem sehrine hem de ülkesine deger katan insanlar diyorum. Suan da yeni yetisen evlatlarimizi daha iyi gelecege hazirlamak adina onlara daha iyi imkanlar sunmak istiyoruz. Yüzme havuzumuzda çocuklarimiz, yetiskinlerimiz gelip buradan hizmet alabiliyorlar. Yarismalar neticesinde ödül alan evlatlarimiz var. Birinci, ikinci, üçüncü diye ayirt etmek istemiyorum. Gönlümüzde her biri birinci. Çünkü medeni bir cesaret ortaya koyuyorlar. Bundan sonrasi içinde sizlere daha fazla hizmetleri suna bilmek adina arka planda Inegöl Belediyesi ve ekipleri çalisiyor olacak. Insallah evlatlariniz sizler için her zaman göz aydinligi olsun. Basarilarla dolu, saglikli günleri olsun. Katilimlarimizdan dolayi her birinize tesekkür ediyor, çocuklarimizi kutluyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA