Ümit Özdag'in Konvoyunda Kaza Gerginligi

Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’in İçel programi sirasinda koruma aracinin karistigi kaza sonrasi gergin anlar yasandi. Olayin ardindan polis merkezine giden araç sürücüsü, esinin ve kendisinin Özdag’in korumalari tarafindan darp edildigini öne sürerek sikayetçi oldu.

Ümit Özdag'in Konvoyunda Kaza Gerginligi


Partisinin il kongresine katilmak üzere İçel’e gelen Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’in konvoyunda kaza gerginligi yasandi. Iddiaya göre, Özdag’in konvoyunun merkez Yenisehir ilçesi Adnan Menderes Bulvari’ndan geçisi sirasinda, Aral T. yönetimindeki 33 ATN 42 plakali otomobil ile koruma araci çarpisti. Kaza sonrasi taraflar arasinda gerginlik yasandi. Karsilikli küfürlesmenin yasandigi olaya, çevredeki vatandaslar ve polis ekipleri müdahale etti. Gerginlik nedeniyle caddedeki trafikte bir süre aksama yasanirken, polisin ve vatandaslarin araya girmesiyle taraflar sakinlestirildi.

Korumalardan sikayetçi oldu

Öte yandan Aral T., olayin ardindan polis merkezine giderek Ümit Özdag’in korumalarindan sikayetçi oldu. Aral T.’nin polisteki ifadesinde, 25 Haziran günü saat 18.00 siralarinda Adnan Menderes Bulvari üzerinde 33 ATN 42 plakali araci ile esi ve kiziyla birlikte seyir halinde iken Zafer Partisi’nin konvoyuna denk geldigini, yol istemek için plakasinda ’Ümit Özdag’ yazili koruma aracina korna çaldigini, yol vermeyince aracin solundan geçerek yoluna devam ettigini, bu esnada koruma aracinin hizla gelerek selektör yaptigini ve içerisindekilerin, “Sen kime korna çaliyorsun, sen bizim kim oldugumuzu biliyor musun, çek kenara“ diyerek küfür ettiklerini ileri sürdügü ögrenildi. Ifadesinde ayrica, bu esnada baska bir koruma aracinin bulunduklari araca arkadan çarparak kaza meydana geldigini, araçtan indikten sonra da esinin ve kendisinin darp edildigini öne süren Aral T., korumalardan sikayetçi oldu.
Kaynak: İHA