Uluslararasi Bursa Festivali'inde Selami Sahin Ve Burcu Günes Sahne Aldi

Bu yil 60.’si gerçeklestirilen Uluslararasi Bursa Festivali’nin bu aksamki konuklari fantezi müzigin usta ismi Selami Sahin ile pop müzigin güçlü sesi Burcu Günes oldu.

Uluslararasi Bursa Festivali'inde Selami Sahin Ve Burcu Günes Sahne Aldi
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) tarafindan, Kültür ve Turizm Bakanligi’nin destekleriyle Atis Sirketler Grubu ana sponsorlugunda gerçeklestirilen Bursa Festivali’nde Türk müziginin iki ünlü yorumcusu Selami Sahin ve Burcu Günes ile adeta ustalar geçidi yasandi.

Konser öncesi etkinlik sponsoru Oyak Renault Kurumsal Iliskiler Direktörü Selim Akbas ile BKSTV Genel Sekreteri Fehim Ferik, ünlü sanatçilara festival özel plaketini sundu.

Bursa’da olmaktan mutluluk duydugunu dile getiren usta sanatçi Selami Sahin, sahneye her çiktiginda yeniden dogmus gibi oldugunu belirterek 60 yillik bir festivalde sahne almanin ise ayri bir gurur oldugunu dile getirdi.

Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda gerçeklestirilen konserde, efsane sarkisi ‘Ay Sahit’ ile sahneye çikan Burcu Günes, seslendirdigi sarkilar kadar sahne performansiyla da Bursalilara unutulmaz bir aksam yasatti. Kendisini Bursali hayranlariyla bulusturan Bursa Büyüksehir Belediyesi’ne ve Baskan Alinur Aktas’a tesekkür eden Günes, dillerden düsmeyen “Biz Aski Meleklerden Çaldik” sarkisini dinleyenlerle birlikte söyledi.

Açikhava Tiyatrosu’nu dolduran müzikseverlerin alkislarla eslik ettigi ünlü yorumcu, “Çikmaz Sokaklar” sarkisinin ardindan sahneyi fantezi müzigin sevilen sesi usta sanatçi Selami Sahin’e birakti.

Muhtesem düetle, unutulmaz bir aksam

7’den 70’e herkesin sarkilarini dilinden düsürmedigi Selami Sahin, efsane parçasi “Seninle Basim Dertte” ile hayranlarini selamladi. “Alismak Sevmekten Daha Zor Geliyor” ve “Ben Bir Tek Kadin Sevdim” sarkilarini Burcu Günes ile düet yaparak söyledi.

Ikili muhtesem düetleriyle Bursali hayranlarina unutulmaz bir aksam yasatti. Düetin ardindan konserine solo olarak devam eden Selami Sahin, “Gitme Sana Muhtacim”, “Basimin Tatli Belasi” gibi birçok sevilen sarkisini, hayranlariyla birlikte seslendirdi. Ünlü sanatçinin muhtesem konserine “Sefam Olsun” sarkisiyla son veren Selami Sahin, izleyiciler tarafindan uzun süre ayakta alkislandi.
Kaynak: İHA