Epilady Kisisel Bakim Salonu Nuriye Hagi Atak Franchise Veriyor

Kadin istihdamina ve kadinlarin bir meslek sahibi olmalarina destek olmaya büyük önem veren Epilady Kisisel Bakim Salonu sahibi Nuriye Hagi Atak franchise veriyor.

Epilady Kisisel Bakim Salonu Nuriye Hagi Atak Franchise Veriyor
Kadin istihdamina ve kadinlarin bir meslek sahibi olmalarina destek olmanin hem ülke hem de bireysel olarak kadinlarin ekonomik özgürlügüne katki saglayacagina dikkat çeken Nuriye Hagi Atak, isletmelerinde kadin istihdamina önem vermeyi öncelikli amaç edindigini ifade etti.

Basarili isletmeci ve is kadini Nuriye Hagi Atak bu basarilarini çesitli ödüllerle de taçlandirdi.

Sultanbeyli merkez olmak üzere Gebze’de de bir subesi olan Epilady, tüm bu tecrübesini yayginlastirmak amaciyla artik franchising sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Tüm mesleki, cihaz kullanim teknikleri ve personel hijyen egitimlerini merkezinde veren Epilady markasi, magaza açilana kadar devam eden egitimlerini magaza açildiktan sonra da yerinde sürdürüyor. Kendi mimarlarinin gerçeklestirecekleri magaza kurulumunun açilisini da merkez gerçeklestiriyor.

Nuriye Hagi Atak’in kisisel bakim salonlari kadar iddiali oldugu, piyasada tercih edilen Nroise Cosmetic bakim ürünleri de Epilady kisisel bakim salonlari markasiyla beraber franchise ediliyor. Yaklasik 500 bin ila 600 bin gibi bir maliyetle kurulan kisisel bakim salonlari yüzde 30 ile yüzde 40 arasinda bir kar marji sunuyor. Yaklasik 8 ile 12 ayda yatirimini geri döndüren marka 150 bin franchise giris bedeli aliyor. Öte yandan Inanir Güzellik Akademisi mezunu olan Atak, usta ve usta ögreticilik belgelerine sahip. Atak profesyonel is hayatindan sonra kendi isletmelerini kurarak, profesyonel hayatinin getirdigi tecrübeleri kendi isletmelerine aktardi.
Kaynak: İHA