Türk Telekom Lounge AKM'de Açildi

Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Türk Telekom Lounge alani hizmete sunuldu.

Türk Telekom Lounge AKM'de Açildi


Türk Telekom ana destekçisi oldugu Atatürk Kültür Merkezi’nde, tüm ziyaretçilerin zaman geçirebilecekleri ve özel olarak tasarlanan Türk Telekom Lounge alanini hizmete sundu. Ziyaretçiler, Türk Telekom Lounge alaninin sik ortaminda; TV’den müzige dijital platformlarin deneyimlenebildigi özel oturma ve dinlenme alanlarinda zaman geçirebilecek.

Tüm ziyaretçilere açik olan bu alanda, sirketin dijital okuma platformu e-dergi, dijital müzik platformu Muud ve dijital televizyon platformu Tivibu’nun da aralarinda bulundugu ürün ve servisler deneyimlenebilecek. Ziyaretçiler, Lounge’da yer alan Tivibu deneyim alaninda, hazirlanan özel içerikler sayesinde AKM içerisindeki programlar ve kültür sanat etkinlikleri hakkinda bilgi alabilecekler.

Dijital dönüsüm deneyimini, teknoloji ile sanati harmanlayarak AKM ziyaretçilerine aktaran ve sanatseverlere yenilikçi dijital hizmetleri deneyimleyebilecekleri hizmetler sunan sirket, hazirlanan Lounge’da, birçok özel bulusma ve etkinlige de ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. Gerek kültür sanat gerekse farkli içerikteki birçok bulusma Türk Telekom Lounge alaninda katilimcilara açik olacak.
Kaynak: İHA