Tarsus Belediyesi 60 Günde 21 Mahallenin Yolunu Asfaltladi

İçel’in Tarsus ilçe Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi yol yapim çalismalarina hiz kazandirarak 60 günde 21 mahallenin yolunu asfaltladi.

Tarsus Belediyesi 60 Günde 21 Mahallenin Yolunu Asfaltladi
Tarsus Belediyesi Fen Isleri ve Muhtarlik Isleri Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan vatandaslarin bayram öncesi konforunu saglamak amaciyla kirsal mahalleler basta olmak üzere merkez mahalleler de de asfalt çalismalari sürdürülüyor. Ekipler 60 günde Heleke, Bolatli, Kayadibi, Saglikli, Kurbanli, Sucular, Ibrisim, Karadirlik, Büyükkösebalci, Çevreli, Siraköy, Çamtepe, Kizilçukur, Göçük, Çiftlik, Duatepe, Gözlükule, Tasobasi, Kamberhöyügü, Dedeler ve Hacihamzali mahallelerinde asfalt çalismalarini kisa sürede tamamladi. Merkez mahallelerde yapilan çalismalarin yani sira kirsal mahallelerde de sehir merkezi standartlarini yakalamak amaciyla sezon basinda planlanan yol bakim ve asfalt çalismalari da tamamlandi. 60 günde toplam 21 mahallede yeni yollar vatandaslarin hizmetine sunuldu. Vatandaslardan gelen talepler üzerine programli olarak çalismalarini sürdüren ekipler mevsim sartlari uygun oldugu sürece asfaltlama çalismalarina devam edecek.

Tarsus’ta yasam kalitesinin her geçen gün arttirilmasi için çalismalara büyük önem verdiklerini ifade Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, "Tarsus’a daha iyi hizmet için özverili bir sekilde çalisan ekiplerimiz, bayram öncesi vatandaslarimizin sevdiklerine ulasimini kolaylastirmak amaciyla 21 mahallede?yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalismalari yaptilar. Programli bir çalisma planini uygulayan Fen Isleri ve Muhtarlik Isleri Müdürlügü ekiplerimiz kentimizin 21 mahallesinde asfalt çalismalarini tamamladi. Mevsim sartlari el verdikçe de çalismalarimiz sürecek. Her çalismamiz Tarsus’ta yasayan hemsehrilerimize her anlamda konforlu bir yasam saglamak için. Bu anlamda tüm faaliyet alanlarimizda kentimiz için en iyiyi hedefleyerek çalismalarimizi sürdürecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA