Pursaklar'in Dedeleri Cumhurbaskanligi Külliyesinde

Pursaklar Belediyesi Dede-Torun evlerinde vakit geçiren dedeler, ‘‘15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasin’’ projesi çerçevesinde, Cumhurbaskanligi Külliyesini gezdi.

Pursaklar'in Dedeleri Cumhurbaskanligi Külliyesinde
Pursaklar Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü’nün organizasyonu ile düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasin’’ projesi çerçevesinde gerçeklestirilen kültür gezileri hiz kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak düzenlenen gezide, Dede-Torun evlerinde vakit geçiren dedeler, rehber esliginde 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni gezerek detayli bilgiler aldi.

‘‘Bizler için çok kiymetlisiniz’’

Ilçe halkinin yogun ilgi gösterdigi kültür gezilerinin ilçe halkinda yogun ilgi gördügünü belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Ilçe sakinlerimizin 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni görmeleri için baslatilan kültür gezilerimiz hiz kesmeden devam ediyor. Gerçeklestirilen kültür gezileri çerçevesinde Dede-torun evlerimizin degerli büyükleri, Cumhurbaskanligi Külliyesi’ni ziyaret etti. Hafta boyunca gezilerimiz devam edecek, bizler için çok kiymetlisiniz” dedi.

Kaynak: İHA