Didim Belediye Baskani Atabay, CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'nu Karsiladi

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Didim Amfi Tiyatro basta olmak üzere Didim Belediyesi tarafindan yapilan birçok yatirimi açmak ve Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Didim Belediyesi tarafindan yapilacaklar yeni yatirimlarin temelini atmak üzere Aydin’a gelen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu karsiladi.

Didim Belediye Baskani Atabay, CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'nu Karsiladi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Didim Belediyesi tarafindan Didim 2’nci Koy’da yapimi tamamlanan Didim Amfi Tiyatro’nun açilisini gerçeklestirmek üzere Aydin’a geldi. Baskan Kiliçdaroglu, Didim Amfi Tiyatro’nun yani sira yine Didim Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Didim Gençlik Merkezi (DIGEM), Balikçi Pazari, Yoran Mübadele Ani ve Kültür Evi (MÜBEV), Atatürk Silüet Heykeli, Beton Santrali, Akbük Soguk Su Çevre Düzenlemesi, Patili Dostlar Ameliyathanesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Parki, Didim Balik Restoranti ve Akbük Mavi Mandalya Restorant’in açilisini yapacak. Baskan Kiliçdaroglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Didim’de yapilacak olan kültür merkezi ile Didim Belediyesi tarafindan yapimina baslanacak olan sokak hayvanlari mama fabrikasinin temel atma törenine de katilacak.

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, toplu açilis ve temel atma törenine katilmak üzere Aydin’a gelen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu karsiladi. Genel Baskan Kiliçdaroglu ile sohbet eden Baskan Atabay, kendisine tören hakkinda ön bilgi verdi.

Karsilamaya Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile birlikte, CHP Aydin Milletvekilleri, Il Baskani, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes ve çesitli ilçelerin belediye baskanlari ile partililer katildi.



Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu ile birlikte Didim Amfi Tiyatro’nun açilisini yapmak üzere Kahramanmaras Milletvekili ve Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç ve Ordu Milletvekili ve Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun da Aydin’a geldi.

Toplu açilis ve temel atma töreni, 23 Haziran Persembe günü saat 15.00’da Didim Amfi Tiyatro’da gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA