67 Yasinda Torunu Ile Birlikte Diplomasini Aldi

Denizli’de 67 yasinda Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Egitim Fakültesi Resim-Is Egitimi Bölümü’nden mezun olan Ali Riza Ege, diplomasini torunu ile el ele sahneye çikarak aldi.

67 Yasinda Torunu Ile Birlikte Diplomasini Aldi


Pamukkale Üniversitesi’nde 2021-2022 Egitim Ögretim Yili Mezuniyet Törenleri tüm heyecani ile devam ediyor. Törenlerin ikinci gününde Egitim Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi, Turizm Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ile Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ögrencileri mezuniyet coskusu yasadi. Pamukkale Üniversitesi 2021-2022 Egitim Ögretim Yili Mezuniyet Törenleri renkli karelere ev sahipligi yaparken, mezun ögrencilerin farkli hikayelerine de sahitlik ediyor. Bu örneklerden biri ise 67 yasindaki Ali Riza Ege oldu.

“Arkadaslarim bana hiçbir zaman amca demediler”

Egitim Fakültesi Resim-Is Egitimi Bölümü’nden mezun olan 67 yasindaki Ali Riza Ege diplomasini torunu ile el ele sahneye çikarak aldi. Duygu ve düsüncelerini aktaran PAÜ mezunu Ali Riza Ege sunlari ifade etti: “Hayat üniversitesinden sonra ikinci üniversitem Pamukkale Üniversitesi oldu. Aslinda gençlik yillarimda 9 Eylül Üniversitesi Resim Bölümünü de kazanmistim. Fakat o dönemde okuyamamistim. Dogdugumdan beri resim yapiyorum, resim benim için bir tutku. Güzel bir egitim-ögretim dönemi yasadim. Basta esime bütün hocalarima, torunlarima, arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Arkadaslarim bana hiçbir zaman amca demediler, abi dediler, manevi olarak çok da destek oldular. Mütesekkirim” dedi.

Kaynak: İHA