AK Parti Istanbul Il Baskani Kabaktepe, Basin Mensuplariyla Bulustu

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, basin mensuplariyla bir araya geldigi programda kisa bir konusma yaparak, “Medya kuruluslarimizin toplumumuzun gelismesinde dinamizminde katkisi var" dedi.

AK Parti Istanbul Il Baskani Kabaktepe, Basin Mensuplariyla Bulustu


AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Aynali Kavak Kasri’nda basin mensuplariyla bir araya geldi. Programa Ihlas Haber Ajansi Genel Yayin Koordinatörü Irfan Altikardes ve Ihlas Haber Ajansi Istanbul Bölge Müdürü Oguzhan Güven, AK Parti Il Baskani Kabaktepe’nin davetlisi olarak katildi.

Çesitli basin kuruluslarindan isimlerin katildigi programda Kabaktepe, masalari tek tek gezerek basin mensuplariyla sohbet etti.

"Medya mensuplarinin toplumumuzun gelismesinde, dinamizminde katkisi var"

Medya mensuplarinin toplumun gelismesinde, dinamizminde katkisi oldugunu belirten AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, "Hakikaten insanin hem haberdar olma hem bilgi sahibi olma araçlarinin genislemesi ayni zamanda hem kurumsal hem de bireysel olarak medyamizi gazetecilerimizi görsel, basili, dijital parçalari olarak çok önemli hale getirdi. Toplumumuzun özgürlesmesi, gelismesi, toplumda olup bitene dair haberdar olma ve karar süreçlerinin olusmasinda medyamizin medya mensuplarimizin medya kuruluslarimizin çok ciddi katkilari var. Toplumumuzun gelismesinde dinamizminde katkisi var. Bu anlamda AK Parti Istanbul Teskilati olarak geçen yil yaptigimiz programin bu yil ikincisini yeniliyoruz. Bunu önümüzdeki yillarda tekrar edecegiz. Böyle güzel Istanbul gününde güzel mekaninda basin mensubu arkadaslarimizla bir araya gelip karsilikli görüs alisverisinde bulunduk" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA