Zonguldak'ta 400 Yatakli Devlet Hastanesi Açilis Için Gün Sayiyor

Zonguldak’ta 9 yil önce yapimina baslanan 400 yatakli yeni Devlet Hastanesi açilis için gün sayiyor. Yeni Devlet Hastanesinin Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin katilacagi törenle açilmasi bekleniyor.

Zonguldak'ta 400 Yatakli Devlet Hastanesi Açilis Için Gün Sayiyor
Zonguldak’ta 2014 yilinda yapimina baslanan 400 yatakli yeni Devlet Hastanesi insaatinda sona gelindi. Yüzde 99’u tamamlanan hastane, iç tefrisat ve disarida yapilacak islerinin tamamlanmasinin ardindan son teknolojiye sahip görüntüleme cihazlari da yerlestirildikten sonra hasta kabulüne baslayacak. Yeni hastanenin açilmasiyla birlikte merkez ve ilçelere yüksek kalitede saglik hizmeti sunacak.

Yeni Devlet Hastanesi’ni Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin katilimiyla açmayi planladiklarini ifade eden AK Parti Il Baskani Zeki Tosun, "Hastane insaatimizin çogu kismi bitti. Içinde tefrisatlar ve yapilacak az bir is kaldi. Insallah yakin zamanda hastanemiz açilacak. Tabii ki eksikler çiktiginda onlar da tamamlanmaya çalisiliyor. Hedefimiz önümüzdeki günlerde yakin zaman içerisinde hastanemizi açmak. Zonguldakli hemsehrilerimizin hizmetine sunmak olacak. En azindan saglik bakanimiz, o günkü duruma göre sayin cumhurbaskanimizin Zonguldak’a ziyaretleri olabilir. Çünkü belediyemizin de baslayacagi lavuar alani projesi olsun, Acilik’taki proje olsun yakin zamanda bitiyor. Biliyorsunuz sahil projesi bitti. Az bir sey kaldi. Cumhurbaskanimiz projelerin takibi için Filyos’a geliyor. Bakarsiniz sayin cumhurbaskanimizin geldigi bir günde hem hastanemiz hem de diger açilislar olabilir” dedi.

Kaynak: İHA