Peksimet Çocuk Festivali Yapildi

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Peksimet Egitim ve Kültür Dernegi tarafindan 1. Peksimet Çocuk Festivali gerçeklestirildi.

Peksimet Çocuk Festivali Yapildi


Çocuklara ve kadinlara yönelik; sosyal, kültürel ve egitim alanlarinda yapilan etkinliklerle mahallelerde farkindalik olusturan dernek, yil boyu yaptiklari çalismalari ve atölyeleri duyurmak ve tanitmak için Gümüslük festival alaninda bir araya geldi.

Etkinlikte Alana Eda Johnson ve grubunun verdigi konserin yani sira Nani Nani Çocuk Sarkilari Grubu’nun canli performansi, Clownpopsy sirk oyunlari, gelisimsel destek ve terapi ile anne-baba sohbet toplantisi, Basak Sözer ile Masal Saati gerçeklestirilirken festivalde Peksimet Mahallesi kadinlarinin taki tasarim ve yemek stantlari da alanda yer aldi. Etkinlige, Bodrum Belediyesi’ni temsilen Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Durmus Turkan katildi.



Öncelikli olarak göç alan mahallelerdeki kadinlar, çocuklar ve dezavantajli gruplar için anne-çocuk atölyelerinden kadin meslek atölyelerine kadar birçok alanda yil boyu etkinliklerini sürdüren dernek, önümüzdeki yil için ise sponsor destekleriyle, 3-18 yas gelisim atölyelerinin programlamasini yaparak faaliyetlerini sürdürmek istiyor.
Kaynak: İHA