Balikesir'de Polisten Asayis Ve Uyusturucu Operasyonu

Balikesir’de polis asayis ve uyusturucu ekipleri il genelinde ayri ayri yaptiklari operasyonlarda çesitli suçlardan aranan 287 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 63 sahis tutuklandi. Polis ekipleri operasyonlar esnasinda çok sayida silah ve uyusturucu madde de ele geçirdi.

Balikesir'de Polisten Asayis Ve Uyusturucu Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Bigadiç, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, Ivrindi, Kepsut, Manyas ve Susurluk Ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 188 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 48 sahis tutuklandi.

Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube ekipleri uyusturucu madde ticareti ve kullanimini önlemeye yönelik olarak yapilan çalismada Il merkezi ile Bandirma, Edremit, Ayvalik, Havran, Bigadiç, Kepsut, Savastepe ve Ivrindi Ilçelerinde 99 süpheli sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 15 sahis tutuklanirken, 7 sahis adli kontrol sartiyla, 77 sahis da haklarinda yapilan adli islemler neticesinde serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 783 adet sentetik ecza hap, 694 gram metamfetamin maddesi, 99 adet ecstasy hap, 94 gram esrar maddesi, 6 gram afgan sakizi maddesi, 5 gram kokain maddesi, 1 gram skunk maddesi, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz tüfek, 21 adet fisek, 6 adet hassas terazi, 990 TL para ele geçirildi.
Kaynak: İHA