Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Tekstil Park Açiklamasi

Aydin Büyüksehir Belediyesi bazi internet sitelerinde çikan Tekstil Park ile ilgili olumsuz haberler hakkinda basin açiklamasi yayimladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Tekstil Park Açiklamasi


Aydin Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada Tekstil Park’ta yer alan mevcut ibadet alaninin kaldirilmasi söz konusu olmadigi belirtilerek su ifadelere yer verildi;

"Bazi internet sitelerinde 22 Haziran 2022 Çarsamba günü saat 17.30’da açilisi yapilacak olan Aydin Büyüksehir Belediyesi Tekstil Park ile ilgili olarak, gerçeklestirilen projeyi karalamak, dezenformasyon yapilarak kamuoyunu manipüle etmek maksatli gerçekdisi iddialara yer verildigi görülmektedir. Aydin Büyüksehir Belediyesi Tekstil Park’ta yer alan mevcut ibadet alaninin kaldirilmasi söz konusu dahi olmadigi gibi ilave ve yeni bir ibadet alani yapilmasi da planlanmaktadir. Bu çerçevede kamuoyunu bilerek ve isteyerek yanlis bilgilendirmeye çalisan bu mecralar hakkinda gerekli tüm hukuki yollara basvurulacagini ve halkimizin bu yanlis haberlere asla itibar etmemesini kamuoyunun bilgisine sunariz."
Kaynak: İHA