Mersin'de Ücretsiz Üniversiteye Hazirlik Kurs Basvurulari 20 Haziran'da Basliyor

İçel Büyüksehir Belediyesinin egitim ve ögretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz üniversiteye hazirlik kurslari için yeni dönem ön kayit basvurulari 20 Haziran’da basliyor.

Mersin'de Ücretsiz Üniversiteye Hazirlik Kurs Basvurulari 20 Haziran'da Basliyor
2022-2023 egitim ögretim yili için ön kayit basvurularini almaya baslayan Büyüksehir, basvurulari mersin.bel.tr adresinden kabul ediyor. Kurs merkezlerine kayit yaptirmak isteyen ve İçel sinirlari içerisinde ikamet eden lise son ve mezun ögrencilerden basvuru için istenen belgeler, mersin.bel.tr adresinin ‘duyurular’ bölümünde yer aliyor.

İçel Büyüksehir Belediyesinin Akdeniz, Anamur, Aydincik, Bozyazi, Erdemli, Gülnar, Toroslar, Mut, Silifke ve Tarsus’ta hizmet veren egitim ve ögretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz olarak üniversite sinavina hazirlanmak isteyen ögrenciler için ön kayit son basvuru tarihi 22 Temmuz 2022 olarak açiklandi.

Ön basvurularin ardindan inceleme ve onaylama sürecini takiben basvurusu kabul edilen ögrenciler, istenen evraklari kurs merkezlerine teslim edebilecek. Ön kayit basvurulari için detayli bilgi almak isteyenler ayrica 0 324 533 22 25 numarali telefonu arayabilirler.
Kaynak: İHA