Vali Öksüz, YKS Sinavi Öncesi Vatandaslari Uyardi

Kars Valisi Belediye Baskan vekili Türker Öksüz, vatandaslardan okullarin etrafindan ögrencileri rahatsiz edici ve dikkatlerini dagitacak ses ve gürültü yapilmamasi hususunda uyarida bulundu.

Kars Valisi/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz, yaptigi açilamada, “Sinav günü ve saatinde tüm vatandaslarimizdan çocuklarimizin gelecegi için sinavlarin yapilacagi okullarimizin yakinlarinda ve çevresinde bulunan is makinelerinin çalistirilmamasi ve insaatlarda çalismalarin durdurulmasi, ayrica sinav saatinde trafikte bulunan araçlarimizin sürücülerinin de korna kullanmamalari konusu büyük önem arz etmektedir” dedi.

Kimlik islemleri için Merkez Ilçe Nüfus Müdürlügü’nün açik tutulacagini ifade eden Öksüz, "Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde oturumlar halinde yapilacaktir. Sinava girecek ögrencilerimizin kimlik islemleri için Merkez Ilçe Nüfus Müdürlügümüz 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasinda, 19 Haziran 2022 Pazar günü ise 07.00 ile 15.30 saatleri arasinda açik tutulacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA